KPN organiseert opnieuw 'the Digital Dutch'

Den Haag, 15 februari 2017 – KPN organiseert op 5 en 6 april voor de tweede opeenvolgende keer The Digital Dutch, een interactief evenement voor zakelijke klanten en relaties van KPN. De eerste editie van het event is vorig jaar zo goed ontvangen, dat KPN heeft besloten zijn klanten opnieuw mee te nemen in de wereld van de digitale transformatie.

In 2016 gaf 75% van de grootzakelijke klanten op het event aan digitale kansen niet voldoende te benutten. Met het event wil KPN bedrijven – van MKB tot grote corporates – laten zien hoe ICT-oplossingen concreet toegepast kunnen worden om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. The Digital Dutch 2017 zal opnieuw een spectaculaire beleving zijn waar bezoekers geïnspireerd worden door de top van het Nederlandse bedrijfsleven en kunnen leren van digitale innovaties van andere bedrijven.

Meike de Jong, Mathijs Bouman en Jim Stolze nemen bezoekers tijdens the Digital Dutch mee langs het laatste nieuws en de meest aansprekende ICT-oplossingen die bedrijven en organisaties vooruit helpen. De interactieve nieuwsshow heeft elementen van actualiteiten- en late night programma’s met newsflashes en reporters on-site, waardoor deelnemers de wereld van de digitale transformatie letterlijk worden ingezogen.

Smart economy

De optimale klantbeleving, de nieuwe digitale maar gepersonaliseerde maakindustrie en smart economy komen aan bod. Voortuitdenkers nemen tijdens de nieuwsshow plaats aan de discussietafel en zorgen voor een voortdurende vertaling naar de praktijk. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: Wat betekent big data nu werkelijk voor klantcontact? Hoe ga je verantwoord en veilig met die big data om? En welke mogelijkheden biedt het Internet of Things (IoT) praktisch voor organisaties? Ook zijn er verdiepingssessies gefaciliteerd door KPN en zijn Technology Partners. De bezoeker heeft hier de vrijheid om een aantal sessies naar voorkeur te volgen.

Drie kwart van grootzakelijke bedrijven benut digitale kansen onvoldoende

Vorig jaar bezochten 750 klanten van KPN The Digital Dutch. Bezoekers lieten weten dat digitale transformatie voor hun vooral gaat over nieuwe zakelijke kansen en het bedienen van klanten. Driekwart van de grootzakelijke klanten gaf aan digitale kansen onvoldoende te benutten.

The_Digital_Dutch_infographic

Joris van Oers, Executive Vice President van KPN Nederland: “Nederland maakt grote stappen in de digitale transformatie. Elk bedrijf wil hierin meegaan en KPN is ervan overtuigd dat Nederlandse bedrijven op ICT-gebied veel van elkaar kunnen leren. Als marktleider in Telecom en ICT pakken wij de handschoen op om bedrijven te helpen de digitale transformatie te gebruiken om de klant voorop te stellen.”

The Digital Dutch vindt plaats op 5 en 6 april in Hangaar 2 in Katwijk. Het event wordt ontwikkeld en uitgevoerd door communicatieadviesbureau Steam en eventorganisator en -ontwikkelaar Fjuze. RTL-Z is mediapartner van het event. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Gerelateerde artikelen