KPN is de beste ICT-dienstverlener volgens MT/Sprout

Wij zijn de beste ICT-dienstverlener en transformatiepartner van Nederland, zo maakte zakenblad MT/Sprout vandaag bekend. En daar zijn we trots op! Want dat betekent dat onze inzet om klanten een zo compleet mogelijke ICT-dienstverlening te bieden, succesvol is. Dat we onze klanten werkelijk vooruit kunnen helpen en goed samenwerken aan de beste ICT-oplossingen.

De nummer 1-notering is het resultaat van het DX300-onderzoek, in opdracht van het zakenblad MT/Sprout. Voor de tweede keer onderzocht het blad wat de beste ICT-dienstverleners van Nederland zijn. De bijna 3.200 zakelijke beslissers die bevraagd werden, gaven ons op de onderdelen samenwerking, expertise en kwaliteit steeds 5 van de 5 sterren. Dat leverde ons de hoogste score van 11,3 op. Een prachtige score, waar wij enorm trots op zijn.

Complete oplossingen, beste ervaring

Voor ons is het de bevestiging dat de weg die we ingeslagen zijn, beantwoordt aan de vragen van onze markt en onze klanten. Al een aantal jaar werken we er hard aan om naast een excellente telecomdienstverlener, ook een complete ICT-dienstverlener te zijn. Als hét netwerk van Nederland willen we de betrouwbaarste infrastructuur bieden, de sterkste securityaanpak, de allerbeste klantervaring en – niet te vergeten – slim geconvergeerde en integrale ICT-diensten. Dus niet alleen ‘standalone’ ICT-diensten, maar complete oplossingen die onderling goed samenwerken en op elkaar aansluiten – ‘convergeren’ – voor tal van organisaties, in tal van sectoren. En die focus werpt zijn vruchten af, zo laat nu ook weer de waardering van deze bijna 3.200 zakelijk beslissers zien.

Over het onderzoek

Het DX300-onderzoek brengt de voorlopers in digitale transformatie in kaart – de leaders – en de organisaties die hen daarbij helpen – enablers. Wij staan op nummer 1 als enabler. Het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam voerde het onderzoek in opdracht van MT/Sprout uit. De 3.176 zakelijke beslissers die deelnamen aan het onderzoek, gaven 8.186 beoordelingen aan onder meer 24 ICT-totaal dienstverleners. Bekijk hier de complete ranglijst.

We vertellen je graag meer

Wil je meer weten over deze nummer 1-notering? De redenen waarom wij de beste ICT-dienstverlener zijn? We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op en we bellen je terug.

Ontdek hoe onze integrale aanpak werkt

Het klinkt natuurlijk mooi, zo’n complete en integrale ICT-dienstverlening. Maar je bent wellicht ook nieuwsgierig hoe dat nu precies in de praktijk werkt. Bekijk onze webinar over veilig slimmer samenwerken!

Gerelateerde artikelen