InSpark wint Microsoft Global Security & Compliance Partner of the Year 2019

InSpark, dochteronderneming van KPN, is de winnaar Microsoft Security and Compliance Partner of the Year Award 2019. De award wordt toegekend omdat InSpark de meest onderscheidende oplossing biedt op het gebied van security en compliance.

Volgens Microsoft heeft InSpark aangetoond uitzonderlijk te presteren op het gebied van innovatie en de implementatie van klantoplossingen gebaseerd op Microsoft-technologie. InSpark werd als winnaar gekozen uit een wereldwijde groep van 2.900 Microsoft-partners uit 115 verschillende landen.

'Wij zijn ontzettend trots. Deze award erkent en bevestigt InSpark als de #1 Security Partner wereldwijd. Het is een nieuwe mijlpaal die we te danken hebben aan het vertrouwen van onze klanten én de tomeloze inzet van collega’s met passie voor het Microsoft platform.' - Laurens Frijter, Managing Director InSpark

De doorslaggevende factor

De doorslaggevende factor voor de winst is het InSpark-Cloud Security Center. Deze security- en compliance-oplossing is het resultaat van een moderne visie op cloudsecurity, verschillende sterke partnerships en jarenlange ervaring met het beveiligen van cloudomgevingen. InSpark voorziet niet alleen in state-of-the-art security voor de moderne werkplek en (hybride) datacenters in Microsoft Azure, maar biedt ook 24/7-opvolging van mogelijke securityincidenten. Deze opvolging wordt verzorgd door SecOps-engineers in het InSpark-SOC (Security Operations Center). De service wordt afgerekend op basis van een vaste prijs per gebruiker of per workload. Met het toekennen van de award erkent Microsoft het onderscheidend vermogen van de oplossing.

‘Ik feliciteer ons dochterbedrijf InSpark van harte met deze award! In deze prijs zie ik de bevestiging dat we met InSpark samenwerken met de beste partij in Nederland waarmee we intelligente ICT- en securityoplossingen bouwen en complexe zakelijke uitdagingen aanpakken. Zo maken we meer mogelijk voor onze klanten.’ – Jacob Groote, EVP KPN Business Market Deelnemingen

Over InSpark

InSpark ondersteunt en stimuleert organisaties bij hun digitale transformatie. Onze innovaties en securityservices zorgen voor blijvend resultaat met grote positieve impact voor onze klanten. Ons motto: innovate to accelerate. De professionals van InSpark beschikken over diepgaande expertise van state-of-the-art Microsoft-technologie. Full service en full force, zodat klanten en medewerkers het maximale uit technologie kunnen halen. InSpark is tienvoudig Microsoft Gold Partner, Country Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner 2017 en meermalig winnaar van de FD Gazellen Award.

Meer weten over security

Whitepaper: 'Slimme beveiliging voor complexe dreigingen - Cybersecurity'

In deze whitepaper laten we je zien hoe je de juiste afwegingen kunt maken bij de keuze voor beschermende maatregelen tegen cybercriminaliteit.

Download

Gerelateerde artikelen