Scoor 2 kaarten voor Huis van Oranje bij een Zakelijk Unlimited abonnement

Eind november start het WK voetbal in Qatar. Wil jij een van de wedstrijden van Oranje op 25 of 29 november meemaken bij het grootste Oranjefeest van Nederland? Dat kan!

Het Huis van Oranje is hét officiële fanevenement van de KNVB in Nederland. Samen met 55.000 andere bezoekers bekijk jij de wedstrijden van het Nederlands Elftal tegen Ecuador of Qatar op grote schermen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het event is een initiatief van de KNVB, Johan Cruijff Arena en sponsoren.

Beleef Oranje op het WK als nooit tevoren

Voor elke wedstrijd zijn er optredens van artiesten zoals Emma Heesters, Flemming, Ronnie Flex en Typhoon. Tijdens de rust verzorgt DJ La Fuente een spetterende halftime-show. Gastheren Soufiane Touzani en Jack van Gelder verzorgen de voorbeschouwing op de wedstrijd en blikken terug op memorabele WK-herinneringen.

Als hoofdsponsor van de KNVB heeft KPN nu een wel hele leuke deal voor zakelijke klanten. Sluit je namelijk tussen 17 oktober en 6 november 2022 een Zakelijk Unlimited abonnement af bij KPN, dan krijg jij daar 2 gratis vouchercodes voor kaarten van Het Huis van Oranje bij! De actie geldt ook als je al klant bij ons bent en je Unlimited abonnement nu verlengt.

Aanmelden voor de actie kan tot uiterlijk 17 november 2022 via actie.kpn.com/huisvanoranje. Wees er snel bij, want op=op.

Wil jij dit onvergetelijke voetbalevent niet missen? Haast je dan nu naar onze webshop om direct over te stappen naar KPN Zakelijk Unlimited. Verlengen kan via MijnKPN. Dan zien we jou op 25 of 29 november in het Huis van Oranje!

Gerelateerde artikelen