Het zekere voor het onzekere

Een kapot scherm? Telefoon gestolen? Met onze vernieuwde ToestelVerzekering kunt u zorgeloos ondernemen met uw smartphone, wat er ook gebeurt.

Altijd verzekerd?

Samen met Zwitserland is Nederland koploper op het gebied van verzekeringen. Maar de smartphone valt qua dekking nog vaak tussen wal en schip. Valschade of waterschade aan de smartphone: het overkomt jaarlijks 1 op de 10 Nederlanders. En in de meeste gevallen wordt deze schade, net als verlies en diefstal, nu niet gedekt door uw reguliere verzekering. Een gemiddelde schade kost al snel € 180. En is uw toestel kwijt of gestolen? De kosten voor vervanging komen dan geheel voor uw rekening. Terwijl uw mobiele abonnement gewoon doorloopt. En zeg eens eerlijk: kunt u nog zonder uw smartphone?

Altijd mobiel met ToestelVerzekering

Om ervoor te zorgen dat u altijd zorgeloos mobiel kunt zijn, biedt KPN u vanaf november de ToestelVerzekering in 2 varianten:

  • Schade – waarbij u verzekerd bent tegen schades zoals een kapot scherm.
  • Totaal – u bent naast schades  ook verzekerd tegen verlies én diefstal.

In de meeste gevallen hebt u de volgende dag weer een vervangend toestel mét uw eigen nummer. En juist dit is wat de meeste verzekeringen u niet kunnen bieden: het borgen van uw bereikbaarheid!

Voordelen ToestelVerzekering voor ondernemers

  • Gemak - Eenvoudig telefonisch uw claim indienen.
  • Bereikbaar – De volgende dag ontvangt u een nieuw of gereviseerd toestel met simkaart als u dit nodig heeft.
  • Via de Premium Support Service krijgt u direct antwoord op al uw vragen over het toestel én apps of bij het aansluiten van uw toestel op andere apparaten.
  • Flexibel - Maandelijks opzegbaar: Geen jaarcontract maar een contract dat u iedere maand kunt opzeggen.

De kleine lettertjes

Die zijn er natuurlijk ook. Zo kunt u maximaal 2 claims indienen per 12 maanden. Na de 2e claim vervalt automatisch de verzekering. Bij iedere claim betaalt u een vast bedrag eigen risico.

Meer weten?

Sluit u binnenkort een nieuw abonnement af? Of verlengt u binnenkort uw abonnement met een nieuw toestel? Overweeg dan ook de verzekering die bij uw nieuwe toestel past. Probeer het. En bedenkt u zich, dan kunt u gemakkelijk per maand opzeggen. Kijk op kpn.com/toestelverzekering voor meer informatie.


En verder

Mobiel bankieren

Wat brengt mobiel bankieren ú als ondernemer? En hoe kunt u zelf uw bankzaken veilig via een app regelen?

Online marketing

Bent u al actief bezig met online marketing? Pak nu uw (online) kansen.

Zakelijk Alarm

bedrijfsalarmsysteem via het internet. Wat betekent dat voor u en wat hebt u eraan?

Altijd antwoord op uw vragen

Snel antwoord op al uw vragen? de online mogelijkheden voor u op een rij.

Gerelateerde artikelen