Colourful Goodies bij Vallen & Opstaan: Ellen Brudet over haar kleurrijke poppen die de wereld gaan veroveren

In de vijfde Vallen & Opstaan aflevering spreekt Vincent Reinders met Ellen Brudet, de oprichtster van Colourful Goodies die geschiedenis schrijft met haar winkel. Ellen Brudet maakt kleurrijke poppen, boeken en ander speelgoed, waar ieder kind zich in kan herkennen. In deze podcast vertelt Ellen over haar eerste Unique Doll Gift Shop in Europa, haar strijd voor inclusiviteit en waar ze tegenaan loopt.

Vallen & Opstaan seizoen 4 - afl. 5:

Ellen Brudet (Colourful Goodies)

In 2011 begon Ellen Brudet op de markt in Amsterdam Noord met haar gekleurde producten. 4 dagen per week stond ze in weer en wind haar producten te verkopen. Na lang knokken en werken kwam er in 2016 eindelijk haar eigen Colourful Goodies winkel. De winkel van Colourful Goodies staat inmiddels tot de nok toe vol met poppen in alle kleuren en soorten. Kleine jongens en meisjes met krullen, afro's, steil haar of hoofddoeken. Sommigen hebben vitiligo, albinisme of het syndroom van Down. Ondertussen zijn de poppen niet alleen populair in Nederland maar gaan ze de hele wereld over.

In deze aflevering neemt Ellen ons mee in haar leven en de totstandkoming van Colourful Goodies.
Waar is het idee van gekleurde poppen en diversiteit in speelgoed vandaan gekomen. Ook vertelt Ellen openhartig over de valkuilen die ze tegenkomt en over haar strijd naar inclusiviteit.
Luister het volledige verhaal van Colourful Goodies in de nieuwste aflevering van Vallen & Opstaan:

Vallen & Opstaan Seizoen 4 - Afl. 5
Colourful Goodies

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is ge├»nteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen