Dit is de nieuwe Apple iPhone SE met supersnelle A15-chip

Twijfel je over de aanschaf van een nieuwe iPhone? Of overweeg je over te stappen naar iPhone maar houdt de prijs je tegen? Dan maakt Apple het je nu wel heel makkelijk. De gloednieuwe iPhone SE is een powerhouse tegen een schappelijk prijskaartje.

iPhone SE in het kort

De nieuwe iPhone SE (3e generatie) krijgt een razendsnelle A15 Bionic-chip. Deze werd vorig jaar geïntroduceerd in de iPhone 13 en zorgt voor hele krachtige prestaties van het toestel. De batterijduur wordt dankzij deze nieuwe chip ook verbeterd.

Het toestel is beschikbaar in 3 nieuwe kleuren: Midnight, Starlight en (PRODUCT)RED. Het display is voorzien van Ceramic Shield dat zorgt voor sterker glas. Ook is het toestel klaar voor 5G.

Releasedatum iPhone SE 2022

De iPhone SE is al vanaf vrijdag 11 maart 2022 in de pre-order te bestellen bij KPN Zakelijk. Vanaf vrijdag 18 maart worden de toestellen geleverd. De nieuwe iPhone SE is de derde generatie iPhone SE en de opvolger van de iPhone SE uit 2020. Het toestel werd bekend gemaakt tijdens het Apple Event op dinsdag 8 maart 2022.

De iPhone 14-serie
Gloednieuw!

Bestel nu en verover de krachtigste iPhone op de zakelijke markt!

Specs iPhone SE

De meest opvallende spec van de nieuwe iPhone SE is de krachtige chip in het toestel. De A15 chip maakt al je taken makkelijker en is de drijvende kracht achter het gebruik van fotografische stijlen, Livetekst, games en nog veel meer.

De batterijduur maakt een sprong vooruit. Nu kun je tot wel 15 uur video kijken. Is je iPhone SE leeg, dan kun je het toestel draadloos opladen. Daarnaast is de iPhone SE nu ook geschikt voor ons supersnelle 5G netwerk.

Design iPhone SE

De iPhone SE (3e generatie) heeft een 4,7 inch LCD-display met Ceramic Shield: het sterkste glas in een iPhone. Daarnaast heeft het een traditionele thuisknop met Touch ID. Het toestel is waterbestendig volgens IP67-norm en daarmee bestand tegen waterspatten en gemorste frisdrank of koffie. De iPhone SE heeft een afgeronde aluminium behuizing in drie kleuren: Midnight, Starlight en (PRODUCT)RED.

Camera iPhone SE

Ook de camera van de iPhone SE steelt de show. Met slimme HDR 4 ziet alles en iedereen er op z’n best uit. Eén keer instellen is elke keer je favoriete look gebruiken in de camera-app.

Gerelateerde artikelen