Back-up Enterprise

Met het toenemende risico van cybercriminaliteit wordt de kans groter dat u wordt geconfronteerd met ongewenst dataverlies. Een actuele backup is nog steeds de meest effectieve remedie tegen ransomware.

KPN verzorgt uw backup en levert alle professionele diensten die nodig zijn om uw organisatie te ontlasten in het dagelijkse beheer en bij eventuele calamiteiten. Uw gegevens worden zowel op uw eigen locatie als in de KPN Cloud, het professionele continuïteitscentrum, veiliggesteld. KPN verzorgt het operationeel beheer van de hardware en alle processen rondom zowel de lokale als centrale back-up systemen en processen. De datacenters van KPN zijn ISO gecertifieerd en uw bedrijfskritische data is in goede handen bij de professionals van KPN. Zo gaat uw data nooit verloren.

Daarom Back-up Enterprise van KPN


  • Schaalbaar
    U betaalt voor de aangeboden source data, uw data blijft in Nederland.
  • Zekerheid
    Bewaking van dagelijkse backup processen en signalering van eventuele incidenten. Uw data wordt lokaal en in het KPN datacenter opgeslagen.
  • Professionele ondersteuning
    U houdt de regie via de portal en kunt 24/7 terugvallen op de ondersteuning van KPN in geval van calamiteiten.

Hoe onze klanten Back-up Enterprise inzetten


Factsheet: Back-up Enterprise

Ransomware is de grootste cyberdreiging van dit moment. Deze vorm van malware versleutelt uw waardevolle data waardoor uw applicaties en systemen niet meer functioneren. Lees in onze factsheet hoe Back-up-Enterprise uw organisatie helpt de schade van een ransomware-aanval te minimaliseren en snel herstel garandeert.  

Download de factsheet


Meer weten over Back-up Enterprise van KPN?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Of lees meer in onze blogs