Bekijk de 5G webinarsSamen versnellen met 5G en Internet of Things

Onze sprekers nemen je tijdens dit webinar mee in de nieuwste technologische innovaties door de inzet van ons netwerk, zoals 5G. We tonen concrete voorbeelden uit verschillende sectoren. Van monitoring van luchtkwaliteit tot slimme stoplichten. Samen met partners, want innoveren doe je niet alleen, dat doe je samen.

Kansen en beschikbaarheid van 5G voor jouw bedrijf


Jacob Groote, 5G EVP bij KPN, neemt je mee in de visie van KPN op 5G, actuele toepassingen met klanten en wat je dit jaar mag verwachten. Je krijgt inzicht in de werkwijze in onze fieldlabs, met leidende Nederlandse partijen in verschillende sectoren, in combinatie met geavanceerde technologie. Door 5G-toepassing in combinatie met drones, smart maintenance, critical wearables, algoritmes & video analyses, kun je jouw bedrijfskosten verlagen en wendbaarheid & aantrekkelijkheid verhogen.

Actuele Industrie 4.0 & 5G en use cases vanuit 5G fieldlab


We nemen je mee bij een actueel 5G voorbeeld wat KPN heeft uitgevoerd. 5G biedt nieuwe mogelijkheden voor smart maintenance, asset management en connected worker scenario’s. Collaborating robots en modular production equipments worden met 5G synchroon verbonden.

Hospital-to-home praktijkvoorbeelden met concrete stappen die KPN hierin zet

De zorg in Nederland verandert. Steeds vaker zal zorg in de eigen omgeving van de patiënt worden verleend. KPN Health geeft zijn visie op deze zorgtransitie en neemt je mee in de innovaties die in de zorg plaatsvinden en de kansen die 5G daarbij biedt.

Ontdek hoe jouw bedrijfsvoering binnenkort kan profiteren van veranderende mobiliteitsconcepten


KPN geeft zijn visie op de mobiliteitsvormen van de toekomst en welke rol 5G daarin speelt. Daarnaast geven we inzicht in de concrete stappen die nu al in de praktijk worden gezet, waar het gaat om verdergaande digitalisering van de infrastructuur en/of automatisering van bestuurderstaken.