27 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Whitepaper: 'IoT-security'

Het begrip Internet of Things, of IoT, wordt gebruikt als overkoepelende term voor alle apparaten die met internet verbonden zijn. Hoe zorgt u voor het veilig toepassen van IoT binnen uw organisatie?

Download

Whitepaper: 'KPN en Internet of Things - Als alles en iedereen aan elkaar is verbonden'

Dankzij connectiviteit, data en sensoren worden processen slimmer en efficiënter. Organisaties zullen daardoor steeds productiever worden. Is uw organisatie klaar voor Internet of Things?

Download

Whitepaper: 'Smart Cities - Een veranderende wereld. Nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s'

In deze whitepaper leest u alles over nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s, de Smart City strategie als vliegwiel voor de toekomst, de rol van data en de vereiste basisingrediënten voor succes.

Download

Whitepaper 'De patiënt als regisseur van zijn zorginformatie'

De Nederlandse gezondheidszorg staat voor enorme uitdagingen. De zorg moet efficiënter en goedkoper, met meer oog voor kwaliteit. Daarom moeten zorgverleners en patiënten medische gegevens slim met elkaar uitwisselen. Deze whitepaper laat zien dat er nog heel wat moet gebeuren om die slimme uitwisseling tot stand te brengen. KPN Zorg vormt het fundament voor een veilige en betrouwbare Persoonlijke Gezondheidsomgeving.

Download

The Digital Dutch Magazine

Lees hier direct het online magazine met inspirerende verhalen van digitale koplopers.

Download