24 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Whitepaper: 'Digitaal meesterschap - Pak de kansen van de digitale transformatie'

Het is momenteel een kenmerk van de Nederlandse economie: grote bedrijven die vasthouden aan de oude wereld vechten om te overleven terwijl kleinere, slagvaardige bedrijven met innovaties stappen maken naar de nieuwe digitale wereld. Pak ook de kansen van de digitale transformatie en download het whitepaper.

Download

Whitepaper: 'Organiseer de cloud - Versterk uw ICT met de mogelijkheden van cloud'

Hoe ziet een nieuwe ICT-organisatie er uit? Wat hoort nog wel bij ICT, wat niet? Wat zijn de manieren om cloud – in de meest brede zin – en de governance te (her)organiseren? In deze whitepaper loodsen we u langs de impact van cloud op organisaties.

Download

Whitepaper: 'Continuous Delivery - Competitiever dankzij snelle softwareontwikkeling'

Meer weten over hoe je als bedrijf competitiever wordt dankzij snelle software-ontwikkeling? Download dan de whitepaper.

Download

Whitepaper: 'Bescherm de privacy van uw klanten - Op weg naar compliance met Europese privacywetgeving'

Wilt u weten hoe u persoonsgegevens adequaat beveiligt en miljoenboetes voorkomt? Lees dan het whitepaper.

Download

Whitepaper 'De patiënt als regisseur van zijn zorginformatie'

De Nederlandse gezondheidszorg staat voor enorme uitdagingen. De zorg moet efficiënter en goedkoper, met meer oog voor kwaliteit. Daarom moeten zorgverleners en patiënten medische gegevens slim met elkaar uitwisselen. Deze whitepaper laat zien dat er nog heel wat moet gebeuren om die slimme uitwisseling tot stand te brengen. KPN Zorg vormt het fundament voor een veilige en betrouwbare Persoonlijke Gezondheidsomgeving.

Download