22 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Whitepaper: 'Digitaal meesterschap - Pak de kansen van de digitale transformatie'

Het is momenteel een kenmerk van de Nederlandse economie: grote bedrijven die vasthouden aan de oude wereld vechten om te overleven terwijl kleinere, slagvaardige bedrijven met innovaties stappen maken naar de nieuwe digitale wereld. Pak ook de kansen van de digitale transformatie en download het whitepaper.

Download

Whitepaper: 'Organiseer de cloud - Versterk uw ICT met de mogelijkheden van cloud'

Hoe ziet een nieuwe ICT-organisatie er uit? Wat hoort nog wel bij ICT, wat niet? Wat zijn de manieren om cloud – in de meest brede zin – en de governance te (her)organiseren? In deze whitepaper loodsen we u langs de impact van cloud op organisaties.

Download

Whitepaper: 'Continuous Delivery - Competitiever dankzij snelle softwareontwikkeling'

Meer weten over hoe je als bedrijf competitiever wordt dankzij snelle software-ontwikkeling? Download dan de whitepaper.

Download

Whitepaper: 'Bescherm de privacy van uw klanten - Op weg naar compliance met Europese privacywetgeving'

Privacybescherming is een onderwerp dat niet alleen leeft onder ICT’ers en juristen, maar in toenemende mate ook in directiekamers. Wet- en regelgeving zorgt ervoor dat privacybescherming een onderwerp is waar directies zelfs niet meer omheen kunnen. In deze whitepaper leest u hoe u zich voorbereidt op de AVG en de privacy van uw klanten en medewerkers optimaal beschermt.

Download

Whitepaper: 'De kracht van de Managed Hybrid Cloud'

Steeds meer bedrijven kiezen voor een hybride cloud. Tegelijkertijd wordt het managen van een hybride cloud steeds complexer. Hoe vindt u voor elke applicatie het meest geschikte platform? Hoe vindt u de juiste balans tussen flexibiliteit en stabiliteit? Deze whitepaper beschrijft de keuzes die u kunt maken bij het inrichten en beheren van een hybride cloud.

Download