29 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Visiepaper: 'Cloud & Digitale Transformatie'

Digitale Transformatie is de omslag die organisaties moeten maken om te kunnen voortbestaan in een wereld die steeds sneller en digitaler wordt. Ontdek in dit whitepaper de mogelijkheden die de cloud biedt.

Download

Whitepaper: 'Een stabiele, flexibele en veilige website'

Voor bedrijven die met hun klanten willen communiceren is de website veruit het belangrijkste middel. Hoe zorgt u voor een stabiele, flexibele en veilige website? Ontdek in deze whitepaper hoe u uw digitale klantreis kunt optimaliseren.

Download

Whitepaper: 'IoT-security'

Het begrip Internet of Things, of IoT, wordt gebruikt als overkoepelende term voor alle apparaten die met internet verbonden zijn. Hoe zorgt u voor het veilig toepassen van IoT binnen uw organisatie?

Download

Whitepaper: 'KPN en Internet of Things - Als alles en iedereen aan elkaar is verbonden'

Dankzij connectiviteit, data en sensoren worden processen slimmer en efficiënter. Organisaties zullen daardoor steeds productiever worden. Is uw organisatie klaar voor Internet of Things?

Download

Whitepaper: 'Smart Cities - Een veranderende wereld. Nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s'

In deze whitepaper leest u alles over nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s, de Smart City strategie als vliegwiel voor de toekomst, de rol van data en de vereiste basisingrediënten voor succes.

Download