15 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Whitepaper: 'pak de kansen van de digitale transformatie'

Het is momenteel een kenmerk van de Nederlandse economie: grote bedrijven die vasthouden aan de oude wereld vechten om te overleven terwijl kleinere, slagvaardige bedrijven met innovaties stappen maken naar de nieuwe digitale wereld. Pak ook de kansen van de digitale transformatie en download het whitepaper.

Download

Whitepaper: 'Organiseer de cloud - Versterk uw ICT met de mogelijkheden van cloud'

Hoe ziet een nieuwe ICT-organisatie er uit? Wat hoort nog wel bij ICT, wat niet? Wat zijn de manieren om cloud – in de meest brede zin – en de governance te (her)organiseren? In deze whitepaper loodsen we u langs de impact van cloud op organisaties.

Download

Whitepaper: 'Continuous Delivery - Competitiever dankzij snelle softwareontwikkeling'

Meer weten over hoe je als bedrijf competitiever wordt dankzij snelle software-ontwikkeling? Download dan de whitepaper 'Continuous Delivery.'

Download

Whitepaper: 'Werkplek in de Cloud - Op weg naar flexibiliteit'

Medewerkers verwachten altijd en overal te kunnen werken op elk device. Hoe richt u uw ICT in op deze toegenomen verwachtingen van de werkplek?

Download

Whitepaper: 'Het is tijd om de belofte van unified communications waar te maken'

De belofte van Unified Communications (UC) wordt in veel organisaties nog niet waargemaakt. In deze whitepaper vindt u 7 tips om UC succesvol te implementeren.

Download