26 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Whitepaper: 'Smart Cities - Een veranderende wereld. Nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s'

In deze whitepaper leest u alles over nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s, de Smart City strategie als vliegwiel voor de toekomst, de rol van data en de vereiste basisingrediënten voor succes.

Download

Whitepaper: 'KPN en Internet of Things - Als alles en iedereen aan elkaar is verbonden'

Dankzij connectiviteit, data en sensoren worden processen slimmer en efficiënter. Organisaties zullen daardoor steeds productiever worden. Is uw organisatie klaar voor Internet of Things?

Download

Whitepaper 'De patiënt als regisseur van zijn zorginformatie'

De Nederlandse gezondheidszorg staat voor enorme uitdagingen. De zorg moet efficiënter en goedkoper, met meer oog voor kwaliteit. Daarom moeten zorgverleners en patiënten medische gegevens slim met elkaar uitwisselen. Deze whitepaper laat zien dat er nog heel wat moet gebeuren om die slimme uitwisseling tot stand te brengen. KPN Zorg vormt het fundament voor een veilige en betrouwbare Persoonlijke Gezondheidsomgeving.

Download

The Digital Dutch Magazine

Lees hier direct het online magazine met inspirerende verhalen van digitale koplopers.

Download

Whitepaper: 'Digitaal meesterschap - Pak de kansen van de digitale transformatie'

Het is momenteel een kenmerk van de Nederlandse economie: grote bedrijven die vasthouden aan de oude wereld vechten om te overleven terwijl kleinere, slagvaardige bedrijven met innovaties stappen maken naar de nieuwe digitale wereld. Pak ook de kansen van de digitale transformatie en download het whitepaper.

Download