Contractovername mobiele diensten

z

Helaas is het door technische problemen op dit moment niet mogelijk om een contractovername aan te vragen van zakelijk naar particulier.
 • Het is wel mogelijk om bij het afsluiten van een particulier abonnement via nummerbehoud uw zakelijke nummer te behouden

Regel direct uw contractovername voor mobiel bellen of mobiel internet

Om een contractovername te regelen vult u het onderstaande formulier in. U krijgt daarna uw contractovername-overeenkomst via e-mail toegestuurd inclusief een uitleg over de verder te nemen stappen. Het contract moet zowel door de huidige als de nieuwe contractant worden ondertekend. Stuurt u tevens de volgende documenten mee:

 • Kopie van het uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 1 maand) van de nieuwe contractant (dit kunt u opvragen via de website van de Kamer van Koophandel). Dit is niet van toepassing als de nieuwe contractant een particulier is.
 • Kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of Identiteitskaart) van de tekenbevoegde persoon van de nieuwe contractant, zoals aangegeven in het uittreksel van de Kamer van Koophandel. Als de nieuwe contractant een particulier is, dan dient van deze persoon een kopie van een geldig legitimatiebewijs te worden opgestuurd.
 • Kopie van het bankafschrift van de nieuwe contractant, indien deze als particulier een aansluiting overneemt. Dit is niet van toepassing als de nieuwe contractant een bedrijf is.

U kunt het ondertekende contract samen met de bijbehorende kopiën terugsturen via e-mail of via de post. De adressen vindt u in uw contract overeenkomst.

Het verwerken van uw contractovername duurt circa vijf dagen. Alle betrokken partijen ontvangen een bevestiging per e-mail zodra de contractovername is uitgevoerd.

Abonnementswijziging bij een contractovername

 • Indien een contract van een zakelijke klant van KPN wordt overgenomen door een andere zakelijke klant dan kunt u kiezen voor een abonnement dat gelijk is aan het abonnement dat de nieuwe contractant al bij KPN afneemt.
 • Contracten waarop KPN Toestel Lease van toepassing is kunnen niet door een zakelijke klant overgenomen worden. Deze contracten kunnen pas overgenomen worden nadat de looptijd van het contract voorbij is.

Aanvullende informatie en voorwaarden

 • U neemt de resterende contractduur van de huidige contractant over.
 • Eventueel resterend beltegoed van de huidige contractant komt te vervallen.
 • Overname van een servicecontract is niet mogelijk. Een servicecontract wordt bij een contractovername beëindigd. Het is niet mogelijk om het toestel opnieuw te verzekeren bij KPN.
 • Wij verstrekken een gesplitste factuur. De huidige contractant ontvangt een factuur waarin de kosten zijn berekend tot en met de overnamedatum. De nieuwe contractant krijgt een factuur waarin de kosten zijn berekend vanaf de datum van contractovername.
 • Kosten van gesprekken die in het buitenland zijn gevoerd, kunnen 2 à 4 maanden later op de factuur in rekening worden gebracht. Deze kosten dient u onderling te verrekenen.
 • De contractovername is gratis.