Test de broncode van uw software op eventuele securityzwakheden

Beschikt uw organisatie over een ICT-infrastructuur waarin ook bedrijfseigen software is opgenomen? Dan kan dit securityrisico’s met zich meebrengen door mogelijke zwakheden in de code. Vaak zijn bedrijfseigen applicaties niet of onvoldoende onderzocht op securityzwakheden of kunnen opeenvolgende wijzigingen het oorspronkelijke securityniveau naar beneden gehaald hebben.

Krijg inzicht in de security-risico’s van uw bedrijfseigen software met een Code Review door onze ervaren securityspecialisten of lees het blog voor meer informatie.

Wat is Code Review van KPN?

Met Code Review van KPN onderzoeken en testen onze specialisten de broncode van uw software op zwakheden en risico’s. Regel voor regel. Uw securitybeleid en algemeen erkende securitystandaarden vormen daarbij het uitgangspunt.

Na afloop van de code review ontvangt u een rapport met bevindingen, risico’s en aanbevelingen om uw beveiliging te verbeteren.

Daarom Code Review van KPN


  • Advies
    U ontvangt een heldere rapportage met de bevindingen, de risico’s die u loopt én advies over de maatregelen die u kunt treffen om uw security te verbeteren.
  • Inzicht
    U krijgt inzicht in de security-risico’s die u loopt wanneer u gebruik maakt van bedrijfseigen software in uw ICT-infrastructuur.
  • Ervaring
    De Code Review wordt uitgevoerd door de ervaren securityspecialisten van KPN’s world-class REDteam en geselecteerde partners.


Factsheet: PenTesting

Code Review is één van onze ethical assessment-methoden om uw software te testen, naast Penetration Testing en Social Engineering. Lees meer over Pentest in onze factsheet.

Download factsheet

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten
van Code Review voor uw organisatie?

Neem contact met ons op