Ontdek eventuele securityzwakheden in de broncode van uw software

Beschikt uw organisatie over een ICT-infrastructuur waarin ook bedrijfseigen software is opgenomen? Dan kan dit securityrisico’s met zich meebrengen door mogelijke zwakheden in de code. Vaak zijn bedrijfseigen applicaties niet of onvoldoende onderzocht op securityzwakheden of kunnen opeenvolgende wijzigingen het oorspronkelijke securityniveau naar beneden gehaald hebben.

Met Code Review van KPN onderzoeken onze specialisten de broncode van uw software op zwakheden en risico’s. Regel voor regel. Het uitgangspunt daarbij vormt uw securitybeleid en algemeen erkende securitystandaarden. Na afloop ontvangt u een rapport met bevindingen, risico’s en aanbevelingen om uw beveiliging te verbeteren.

Daarom Code Review van KPN


  • Advies
    U ontvangt een heldere rapportage met de bevindingen, de risico’s die u loopt én advies over de maatregelen die u kunt treffen om uw security te verbeteren.
  • Inzicht
    U krijgt inzicht in de security-risico’s die u loopt wanneer u gebruik maakt van bedrijfseigen software in uw ICT-infrastructuur.
  • Ervaring
    De Code Review wordt uitgevoerd door de ervaren securityspecialisten van KPN’s world-class REDteam en geselecteerde partners.


Factsheet: PenTesting

Code Review is één van onze ethical assessment-methoden, naast Penetration Testing en Social Engineering. Lees meer over deze methoden in onze factsheet.

Download factsheet


Meer informatie over de mogelijkheden en kosten
van Code Review voor uw organisatie?

Neem contact met ons op