Wifi van KPN HotSpots

Gratis draadloos internet voor uw bezoekers

Wifi is 1 van de meest onmisbare diensten op publiek toegankelijke plaatsen. Iedereen wil overal bereikbaar zijn en bereikbaar blijven. KPN HotSpot biedt uw bezoekers daarom snel, betrouwbaar en gratis (of betaald) draadloos internet via Wifi. Zo blijven ze langer, of komen ze sneller bij u terug.

Neem contact met mij op

Ook een KPN HotSpot?

Kiest u voor wifi HotSpots van KPN, dan leveren en installeren wij de netwerk apparatuur voor het draadloze internet en de internetverbinding. Eerst bepalen we samen met de locatiehouder waar het draadloze internet wordt geïnstalleerd. Door onze hoogwaardige techniek zorgen we er vervolgens voor dat het bereik in alle delen van uw locatie uitstekend is.

Helpdesk voor KPN WiFi HotSpots

Servicedesk

24/7 toegang tot de meertalige servicedesk, ook internationaal bereikbaar via gratis nummers

Gebruik uw eigen huisstijl

Huisstijl

KPN maakt voor u een inlogpagina in uw huisstijl voor de herkenbaarheid

Allerlei advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden

Zet uw eigen portal in voor promotie van uw organisatie of externe partijen 

Meer dan 4000 WiFi HotSpots

Meer dan 4000 hotspots

Met wifi HotSpots door heel het land kunnen we zeker ook een HotSpot voor u regelen

Veilige wifi met KPN HotSpots

Het lijkt aantrekkelijk, goedkoop en simpel om zonder HotSpot uw bestaande wifi open te zetten voor uw gasten. Maar als u uw eigen internetverbinding openzet, bent u zelf aansprakelijk voor eventueel misbruik. Met KPN HotSpots:

Voorkomt u het risico op afsluiting, wanneer een van uw gasten uw internetverbinding misbruikt

Volgt u automatisch de lokale en EU wetgeving, met betrekking tot data logging

Heeft het internetgebruik van uw gasten geen invloed op de performance van uw privé of zakelijke internetverbinding

Bent u niet aansprakelijk voor het internetgebruik van uw klanten, zoals downloaden van verboden sites en spam

Meer met Multiservice WiFi van KPN

Uw gasten het voordeel bieden van gratis draadloos internet, aangevuld met uw eigen diensten. Tegelijkertijd garandeert uw bedrijf de zekerheid van een beveiligd bedrijfsnetwerk voor eigen gebruik en portals.

Vind wifi van KPN HotSpots bij u in de buurt

 

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

Vragen bestaande KPN wifi HotSpot

Hebt u al een wifi netwerk van KPN HotSpot en heeft u vragen over hoe de dienst werkt? In de handleiding leest u uitgebreide informatie.

Download de handleiding
KPN HotSpots vervangt en onderhoudt de wifi apparatuur in geval van technische problemen.
U kunt uw gasten doorverwijzen naar de website www.kpn.com/hotspots Hierop kunnen zij alle informatie voor de eindgebruiker vinden. Ook kunnen uw gasten 24/7 contact opnemen met onze servicedesk via telefoonnummer 0800 0414.
Marketingmateriaal in de vorm van stickers, folders, leaflets en tafelstandaarden kunt u bestellen via Mijn KPN HotSpots. Zodra u een wifi netwerk van KPN HotSpot hebt krijgt u toegang tot dit systeem. Hebt u vragen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina.
Alle vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot uw inlogportal kunnen ingediend worden via info-kpnhotspots@kpn.com.
Voor nieuwe locaties is het mogelijk om een extra SSID met de naam van uw keuze toe te voegen. Voor bestaande locaties zullen we in overleg met u de mogelijkheden onderzoeken.
Een standaard overeenkomst wordt voor 3 jaar afgesloten.
Het aanbod van € 50,- per maand geldt voor maximaal 4 access points. dit is het punt van waaruit het wifi-signaal wordt verspreid. Het eenmalige startbedrag bij meer dan 1 access point zal hoger zijn. Voor meer informatie over de startbedragen, neem contact op met onze klantenservice door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Met een wifi netwerk van KPN HotSpots hebt u toegang tot ruim 1 miljoen HotSpots overal in Nederland. Lees meer over WiFi onderweg.