De maatschappij digitaliseert. Technologische ontwikkelingen gaan steeds verder. ICT-systemen en de maatschappij zijn nauw met elkaar verweven. Alles en iedereen is 24/7 met elkaar verbonden. De nieuwe digitale samenleving biedt veel kansen, maar leidt ook tot nieuwe risico’s. Bijvoorbeeld cybercrime.

Als vertrouwde IT- en telecompartner biedt KPN een ICT-landschap dat functioneert als één sterk geheel. Wij verbinden overheden en de watersector, zowel landelijk als lokaal, met het bedrijfsleven én de burger. Met deze verbindingen is veilige communicatie mogelijk, wat de samenwerking onderling versterkt en de dienstverlening vanuit de overheid verbetert. Samen veilig verbonden, met KPN Lokale Overheid.

Neem contact met ons op

Specifieke oplossingen voor lokale overheden

Gemnet, het betrouwbare besloten netwerk

Het Gemnet-netwerk en verbindt mensen, applicaties, systemen, apparaten en objecten met elkaar. Het is een betrouwbaar en beveiligd netwerk voor kritische ICT-processen in uw organisatie.

Aansluiting op Diginetwerk

Aansluiting op Diginetwerk biedt toegang tot het Diginetwerk via het Gemnet netwerk en ondersteunt elektronische communicatie tussen overheden die fysiek aangesloten zijn op het Diginetwerk.

IT Security diensten van KPN

Digitalisering, de opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage brengen extra complexiteit met zich mee als het gaat om de betrouwbaarheid en veiligheid van de informatievoorzieningen binnen uw organisatie. Blijf BIG compliant met IT Security diensten van KPN, zoals eHerkenning, PKIoverheid-certificaten, en Email Security.

GGI-Veilig

GGI-Veilig biedt gemeenten en samenwerkingsverbanden een betrouwbare oplossing. Door de combinatie van verschillende diensten, zoals bijvoorbeeld SOC/SIEM in combinatie met aanvullende securityproducten zoals (Managed) Firewall, Advanced Threat Protection, Endpoint protection en consultancydiensten, is uw digitale veiligheid altijd up-to-date.

Werken waar en wanneer je wilt, dat is de belofte van de digitale werkplek. Maar nu we online overal bij kunnen, zijn de grenzen tussen zakelijk en privé een stuk minder duidelijk dan vroeger.

Edwin Mooibroek (BNR) praat met Meine Hofman, Dirk Visser (Gemeente Urk) en Chantal Roest (KPN) over digitalisering van processen, producten en dienstverlening.


Ontdek hoe onze klanten de transitie naar een Smart City maakten


Wilt u advies op maat?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op