Team Liquid bij Vallen & Opstaan: Triomfen en miljoenendeals, van gamer naar boardroam

In aflevering 5 van Vallen & Opstaan spreken we met Victor Goossens, mede-oprichter van Team Liquid, een van 's werelds grootste E-sports-merken, dat ooit begon als een informeel groepje gamers.

Vallen & Opstaan seizoen 5 - afl. 5:

Victor Goossens (Team Liquid)

Oprichter en co-CEO van het wereldberoemde E-sports bedrijf Team Liquid. Wat in 2000 begon als een informeel clubje bevriende gamers, is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste E-sports-merken, met een geschatte waarde van 400 miljoen euro volgens Forbes.

Team Liquid, met meer dan 150 professionele gamers wereldwijd, belichaamt de indrukwekkende wereld van competitief gamen met miljoenen kijkers, aanzienlijke sponsors en grote potten prijzengeld.

Victor neemt ons mee door zijn ondernemersreis. Van professioneel gamen in Korea, naar je geld verdienen met poker, en uiteindelijk het bereiken van de top van de eSports-industrie.

Benieuwd naar meer? Bekijk de video van de nieuwste aflevering op YouTube en beluister hieronder de podcastaflevering!

Vallen & Opstaan Seizoen 5 - Afl. 5 Team Liquid

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen