De nieuwe Samsung Galaxy S24: Zakelijk succes door slimme AI-functies

Met de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S24 series kunnen zakelijke Samsung fans kiezen uit maar liefst 3 nieuwe toestellen. Daarnaast geeft Samsung met deze nieuwe line-up een nieuwe definitie aan het begrip ‘smart’ in smartphone: Galaxy AI zal ervoor zorgen dat je productiviteit en creativiteit in 2024 een flinke boost krijgen.

Samsung Galaxy S24 met Galaxy AI

De grootste nieuwe innovatie in de nieuwe Galaxy S-series is de introductie van Galaxy AI. Deze nieuwe toepassing zorgt ervoor dat je op verschillende manieren en momenten de kracht van AI kunt inzetten. Als je het toestel met name zakelijk gebruikt, kan dit ervoor zorgen dat jij jezelf tijdens het werk een hoop tijd bespaart.

Spot je op Instagram een handige gadget voor op kantoor en wil je daar graag meer over weten? Of deelt je collega een foto van een heerlijk gerecht in de groepsapp? Omcirkel het object en Circle to Search van Galaxy AI helpt je direct met het vinden van meer informatie. Circle to Search werkt op websites, maar ook direct vanuit apps zoals WhatsApp of Instagram.

Op zakenreis? Ook dan biedt de Samsung Galaxy S24 series met Galaxy AI uitkomst. Dankzij Live Call Translation kun je real-time telefoongesprekken laten vertalen, bijvoorbeeld wanneer je een reservering moet maken voor een lunch.

Met de functie Chat Assist worden ook je binnenkomende berichten direct vertaald. Of je nu met internationale collega’s in een groepsapp op WhatsApp zit, of als creator te maken krijgt met wereldwijde reacties via Instagram DM. Ook reageren kan met behulp van Galaxy AI en Chat Assist. Galaxy AI kan je zelfs helpen met het bepalen van de juiste tone-of-voice. Van formeel naar casual, bijvoorbeeld.

Verschil Samsung Galaxy S24 / S24+ en S24 Ultra

De slimme mogelijkheden van Galaxy AI zijn op de volledige nieuwe product line-up van Samsung te vinden. De S24 en S24+ beschikken over de functies Circle to Search, Nightography Zoom, Chat Assist en Photo Assist. Maar de S24 Ultra biedt uiteraard nog wat extra’s. Zo kun je op het Ultra toestel ook gebruik maken van Note Assist.

Gebruikers van een Samsung Galaxy Ultra zijn bekend met het maken van notities met behulp van de geïntegreerde S-Pen. Maar met Note Assist wordt voorkomen dat jouw krabbels een rommeltje worden. Deze AI functie ruimt je notities voor je op, brengt structuur aan en vat een lange(re) tekst handig samen. Of gebruik Auto Format om je notities automatisch mooi op te laten maken. Dat bespaart een hoop tijd.

PhotoAssist Galaxy S24

Een andere handige nieuwe functie op de Galaxy S24 toestellen is Photo Assist. Hiermee kun je foto’s snel en makkelijk bewerken. Verwijder bijvoorbeeld reflecties of ongewenste objecten op de achtergrond.

Samsung toestellen staan bekend om hun uitstekende nachtfotografie. Met de vernieuwde Nightography en Space Zoom modus worden jouw foto’s in het donker nog een tandje beter. Zoom tot 5x in zonder details te verliezen, ook met zeer weinig licht. Je kunt ook Photo Assist gebruiken om je foto’s na afloop kwalitatief nog verder te verbeteren.

Samsung: nieuw!
Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra

Premium design, krachtiger en nu met Galaxy AI! De nieuwe Samsung Galaxy S24 serie is nu verkrijgbaar.


Samsung Galaxy S24 voor gaming en entertainment

Gebruik je de Samsung S24 behalve voor je werk ook graag voor gaming, het luisteren van muziek of kijken van films en series? Dan zul je verbaasd zijn over de mogelijkheden met dit toestel. Zo heeft de helderheid van het scherm een flinke upgrade gehad waardoor de kleuren rijker en contrasten dieper zijn.

Het toestel is verder geoptimaliseerd voor gaming door een zeer hoge refresh rate te bieden. En dankzij de Vapor Chamber technologie wordt je smartphone nooit meer kokend heet terwijl je aan het gamen bent.

Prestaties Samsung Galaxy S24 en S24+

De nieuwe Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra zijn met stip één van de meest krachtige en geavanceerde smartphones van het moment. De S24 en S24+ beschikken over Samsung’s eigen Exynos Root-processor, terwijl de S24 Ultra is uitgerust met de supersnelle Snapdragon 8 Gen 3 chipset.

Ook de batterijen hebben een upgrade gekregen. Zo vindt je in de Galaxy S24 een 4000mAh batterij en vinden we respectievelijk een 4900mAh en 5000mAh batterij in de S24+ en S24 Ultra. Dat betekent een hele dag mobiel werken, (video)bellen en fotograferen zonder je al te veel zorgen te maken over de levensduur van je batterij.

Is de batterij toch een keer op? Dan heb je het toestel zo weer opgeladen dankzij de Super Fast Charging oplaadfunctie. De krachtige batterij maakt ook het kraakheldere display mogelijk: jouw foto’s of video’s zien er nog kleurrijker, dynamischer en helderder uit, zelfs in de felle zon.

Design, accessoires en kleuren Samsung Galaxy S24

De complete Samsung S24 serie is verkrijgbaar in vier mooie nieuwe kleuren: Zwart (Onyx Black / Titanium Black), Grijs (Marble Grey / Titanium Grey), Violet (Cobalt Violet / Titanium Violet) en Geel (Amber Yellow / Titanium Yellow). De S24 en S24+ toestellen zijn standaard uitgerust met een aluminium behuizing. De S24 Ultra heeft een duurzame en extra sterke titanium buitenkant.

Bij je nieuwe toestel zijn ook allerlei bijpassende accessoires te bestellen. Zo zijn er voor de Samsung Galaxy Watch nu ook violetkleurige armbanden verkrijgbaar, passend bij je nieuwe smartphone. Verder brengt Samsung een nieuwe line-up aan luxe hoesjes uit voor de S24 toestellen.

Bestel de Samsung S24 met een Zakelijk Unlimited abonnement

Wil jij als ondernemer de nieuwe Samsung Galaxy S24, S24+ of S24 Plus als eerste in huis hebben? Dit splinternieuwe toestel met AI mogelijkheden is vanaf nu verkrijgbaar bij KPN in combinatie met een zakelijk mobiel abonnement.

Kies bijvoorbeeld voor een Kleinzakelijk Unlimited abonnement en bestel de nieuwe Samsung S24 nu gelijk tijdens de pre-order periode. Dan weet je zeker dat je het toestel snel in huis hebt!

KPN EEN MKB klant? Dan kun je het toestel bestellen vanaf 31 januari 2024. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels!

Gerelateerde artikelen