Qucee bij Vallen & Opstaan: Van straatvrees en schulden naar landelijk succes

In aflevering 7 spreken we met Quentin Correia, beter bekend als Qucee, die vanuit een verleden vol schulden en straatvrees een succesvol merk heeft opgebouwd met bijna een miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal.

Vallen & Opstaan seizoen 5 - afl. 7:

Quentin Correia (Qucee)

Waar hij een aantal jaar geleden nog vocht tegen de schulden, heeft hij nu een succesvol merk om zich heen gebouwd. Op zijn eigen YouTube kanaal heeft hij bijna een miljoen abonnees. Hij is te zien in grote reclamecampagnes en te horen in animatiefilms.

We gaan met Qucee door zijn ondernemersverhaal, van geteisterd worden door straatvrees en schulden naar het razendsnelle succes van Supergaande, tot uiteindelijk het starten van niet 1 maar 2 bedrijven in een hele andere tak van sport.

Benieuwd naar meer? Bekijk de video van de nieuwste aflevering op YouTube en beluister hieronder de podcastaflevering!

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen