Ondernemer? Zet deze 16 cadeautips dan op je verlanglijstje

Geen idee wat je dit jaar op je verlanglijstje moet zetten? Met de feestdagen voor de deur is dit hét moment om jezelf op een paar handige (en mooie) nieuwe gadgets te (laten) trakteren. Met deze lijst doe je vast inspiratie op.

1. Meta Quest 2 128GB VR-set

Een sprong in de toekomst van technologie: De Meta Quest 2 biedt niet alleen een uitstekende manier om te ontspannen met immersive games, maar het is ook een fantastisch hulpmiddel voor virtual meetings en het verkennen van VR in zakelijke toepassingen. Voor de futureproof ondernemer die graag vooruit denkt.

2. Google Chromecast 4K met Google TV

Verander elke monitor of TV in een slim beeldscherm. De Google Chromecast maakt het mogelijk om je laptop, mobiel of tablet in 4K-kwaliteit te streamen, wat ideaal is voor indrukwekkende presentaties of het bekijken van video’s. Een eenvoudige en relatief voordelige manier om je (thuis)kantoor te moderniseren.


Vtwonen x KPN magazine

Realiseer je ideale thuiswerkplek met inspiratie uit het vtwonen x KPN Zakelijk magazine.

Download


3. iPhone 15 Pro

De iPhone 15 Pro is het allernieuwste in smartphone-technologie met de allerbeste camera van dit moment. Zo maak je als ondernemer waar je ook bent de mooiste foto’s en ben je altijd verbonden en bereikbaar. De iPhone 15 Pro is ook geschikt voor gaming dankzij de razendsnelle A17 Pro-chip. Ook gaat de batterij langer mee.

4. How Big Things Get Done - Bent Flyvbjerg en Dan Gardner

Eén van de managementboek bestsellers van 2023 is het boek ‘How Big Things Get Done’ van Bent Flyvbjerg en Dan Gardner. In dit boek laten de schrijvers zien hoe de grootste megaprojecten uiteindelijk stap voor stap zijn uitgevoerd. Van de bouw van het Empire State Building of het Sydney Opera House, tot het verbouwen van je huis. Na het lezen van dit boek is voor jou als ondernemer geen klus te groot.

5. LaCie Rugged 500GB SSD externe harddrive

Een robuuste en betrouwbare opslagoplossing. Deze harde schijf is niet alleen schokbestendig, maar ook water- en stofdicht, waardoor het ideaal is voor ondernemers die vaak onderweg zijn. Het beschermt je data tegen fysieke schade en zorgt voor snelle toegang tot je bestanden.


eBook: Dream Desk Setup

Van meubels tot hardware: alles wat je nodig hebt om je droomwerkplek in te richten.

Download


6. Fjallraven Kanken Laptop 15-inch Backpack

Combineer stijl met functionaliteit. Deze rugzak is niet alleen modieus maar ook ergonomisch ontworpen, waardoor het comfortabel is om je laptop of andere spullen mee te nemen. Het is perfect voor ondernemers die vaak onderweg zijn of remote werken.

7. Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Roze

Een gezonde houding is belangrijk tijdens je werk. Deze verticale muis is ontworpen om de belasting van je pols te verminderen en de kans op RSI te minimaliseren, wat essentieel is voor iedereen die lange uren achter de computer doorbrengt. Daarnaast ziet hij er ook nog mooi uit.

8. Ring Stick Up Beveiligingscamera

Veiligheid is een prioriteit. Deze slimme camera kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en biedt real-time meldingen en live-video, waardoor je je werkplek goed kunt beveiligen en van afstand in de gaten houden, zelfs als je er niet bent.

9. Ultimate Ears Wonderboom 3

Een kleine speaker met indrukwekkend geluid. Reviewers zijn lyrisch over de Wonderboom 3. Deze draagbare speaker is ideaal voor het luisteren naar podcasts, muziek, meetings of audioboeken in je (thuis)kantoor of onderweg.

10. Philips Eco Conscious Waterkoker

Een stap richting duurzaamheid. Deze energiezuinige waterkoker is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt je ook om snel en efficiënt je thee of koffie te zetten. Daarnaast is het apparaat duurzamer dan veel andere waterkokers én ziet hij er ook nog eens erg mooi uit.

11. Design Stekkerdoos Avolt

Een stekkerdoos hoeft niet saai te zijn. Deze stijlvol ontworpen stekkerdoos biedt niet alleen voldoende ruimte voor al je apparaten, maar voegt ook een vleugje design toe aan je werkruimte.

Meer tips voor het pimpen van jouw thuiskantoor? Lees dan dit artikel waarin we 8 mooie accessoires voor jouw werkplek tippen.

12. Apple Watch 9

Een slimme manier om op de hoogte te blijven. Met functies zoals gezondheidsmonitoring, meldingen en zelfs de mogelijkheid om belletjes direct te beantwoorden, is de Apple Watch een must-have voor de drukbezette ondernemer. De sport- en beweeg functies helpen je daarnaast om naast je werk een actieve en gezonde leefstijl te behouden.

13. Nintendo Switch Lite

Ontspanning is net zo belangrijk als werk. De Nintendo Switch Lite biedt een leuke en gemakkelijke manier om te ontspannen en je geest te verfrissen, wat kan leiden tot verhoogde productiviteit. Ideaal voor ondernemers die veel met de trein reizen.

14. Sony Noise-Canceling Headphones WH-1000XM3

Focus is essentieel. Deze koptelefoon blokkeert storende geluiden, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk, of je nu in een drukke coffeeshop of in je thuiskantoor bent. Volgens veel techjournalisten is deze headphone de beste noise-canceling headphone van dit moment.

15. Laptopstandaard Oakywood

Een ergonomische toevoeging aan je bureau. Deze standaard verhoogt je laptop naar de ideale kijkhoogte, wat helpt om nek- en rugklachten te voorkomen. Het houten ontwerp is daarnaast een fijne verfraaiing van je thuiswerkplek.

16. K-Mini Single Serve Coffee Maker

Perfect voor de koffie-liefhebbende ondernemer. Deze compacte koffiezetapparaat is snel, efficiënt en neemt weinig ruimte in beslag, ideaal voor een klein kantoor of thuiswerkplek. En verkrijgbaar in allerlei verschillende hippe kleuren.

Meer tips voor het inrichten van je thuiskantoor? Download dan gratis het vtwonen magazine over thuiswerken. Hierin vind je heel veel producten, foto’s en binnenkijkers bij andere ondernemers. Geef jouw thuiskantoor ook een make-over in 2024!

Gerelateerde artikelen