ØLÅF bij Vallen & Opstaan: Van randje faillissement naar gezond modemerk

In aflevering 8 spreken we met Olaf Hussein over zijn avontuur bij Tommy Hilfiger en hoe hij zijn eigen modemerk startte. Een hobbelige weg met financiële uitdagingen.

Vallen & Opstaan seizoen 5 - afl. 8:

Olaf Hussein (ØLÅF)

Na zijn studie aan InHolland en de Universiteit van Amsterdam, en zijn ervaring als designer bij het Europese hoofdkantoor van Tommy Hilfiger, besloot Olaf zijn eigen modemerk te starten.

Toen hij dat merk vol passie begon, viel de financiële kant erg tegen. Met de hulp van een investeerder slaagde Olaf erin zijn merk te professionaliseren, maar na 3 jaar voelde hij beperkingen op zijn visie en besloot hij de investeerder uit te kopen.

In 2023 staat Olaf opnieuw aan het roer als Managing Director van zijn nu 30-koppige bedrijf.

Ontdek hoe hij zijn ondernemersreis heeft gevormd, inclusief zijn huidige streven naar verdere groei en ontwikkeling aan de Nyenrode Universiteit

Benieuwd naar meer? Bekijk de video van de nieuwste aflevering op YouTube en beluister hieronder de podcastaflevering!

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen