FEM-START bij Vallen & Opstaan: gelijkheid, empowerment en ondernemerschap

In de derde aflevering van Vallen & Opstaan spreken we Marian Spier: oprichter van FEM-START, een platform dat de financieringskloof voor vrouwelijke ondernemers wil dichten.

Vallen & Opstaan seizoen 5 - afl. 3:

Marian Spier (FEM-START)

Als sociaal ondernemer is Marian Spier een ware voorvechter van inclusiviteit. In 2010 richtte Marian TEDxAmsterdamWomen op en in 2012 startte ze haar eigen bedrijf IAMarian waarmee ze wereldwijd complexe communicatievraagstukken oplost.

Marian wilt ruimte creëren voor mensen die geen toegang hebben tot bepaalde banen en begeleidt vrouwelijke ondernemers. Met FEM-START richt ze daarom een platform op dat de financieringskloof voor vrouwelijke ondernemers wil dichten.

Een van de belangrijkste initiatieven van FEM-START is de FEM-START Up Awards. Deze prijzen zijn bedoeld om vrouwelijke ondernemers ana te moedigen en toegang te geven tot investeringskapitaal.

Benieuwd naar meer? Bekijk de video van de nieuwste aflevering op YouTube en beluister hieronder de podcastaflevering!

Vallen & Opstaan Seizoen 5 - Afl. 3 FEM-START

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen