Altijd verbonden met Data Only van KPN EEN MKB

Als onderneming wil je dat al je collega's overal veilig kunnen werken. Waar ze ook zijn. Soms heb je uitsluitend data nodig om bijvoorbeeld je laptop, tablet, pinapparaat of zelfs beveiligingscamera's goed te laten werken. Dit kan met Data Only NL van KPN EEN MKB.

Altijd en overal een goede verbinding hebben. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Een betrouwbare verbinding is cruciaal voor beveiligingscamera's en modems, maar ook voor wie veel onderweg is of op verschillende locaties werkt met een laptop of tablet.

Wat is Data Only?

Ben je op zoek naar een manier om altijd en overal in Nederland bereikbaar te zijn met je bedrijf? Met het Data Only NL abonnement van KPN EEN MKB krijg je voor een vast laag maandelijks tarief altijd een snelle en veilige internetverbinding via het mobiele netwerk van KPN. Dit abonnement is geschikt voor verschillende apparaten zoals laptops, tablets, beveiligingscamera's en pinapparaten.

De snelheid van 5G

Voor medewerkers die veel en regelmatig onderweg of op locatie werken is snelheid en betrouwbaarheid ontzettend belangrijk. Met KPN zijn al jouw apparaten altijd verbonden met het snelste 5G-netwerk van Nederland*.

*Al 6 keer op rij volgens de Ookla® Speedtest®

Veilig verbonden met Data Only

Openbare wifi-netwerken lopen gemakkelijk het risico gehackt te worden, met als gevolg dat jouw bedrijfsgegevens in gevaar komen. Gelukkig biedt het Data Only NL abonnement van KPN altijd bescherming. Standaard zijn geïntegreerde veiligheidsoplossingen vanuit het netwerk inbegrepen, waardoor elk apparaat verbinding maakt met het veilige KPN-netwerk. Als je nog veiliger wilt werken, en wilt weten wat KPN nog meer te bieden heeft, lees je hier meer.

Flexibiliteit en kostenbesparing

Met de stapelbare Data Only NL bundels voorkom je onverwachte hoge kosten en blijf je altijd in controle. Je kan kiezen uit verschillende data bundels waardoor er voor elke organisatie een passende oplossing is. En als je merkt dat je af en toe meer of minder data verbruikt, is dat geen probleem. Je kunt eenvoudig je bundel aanpassen, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid data hebt. Bovendien kunnen Data Only abonnees met gelijke bundels hun tegoed onderling delen. Dit betekent dat je niet snel verrast zult worden door onverwachte kosten. Handig toch?

Makkelijk en voor iedereen

Het activeren van een Data Only NL abonnement is heel eenvoudig. Plaats of activeer simpelweg de (e-)simkaart in je apparaat en je bent klaar om te gaan. Of je nu een startup runt of een groot bedrijf met heel veel medewerkers beheert: er is een Data Only NL abonnement dat past bij jouw behoeften. Dit maakt het ideaal voor bedrijven van elke omvang. Het biedt flexibiliteit, efficiëntie en gemak, waardoor jouw bedrijf soepel kan blijven draaien zonder zorgen over de verbinding. Met Data Only NL geniet iedereen van een betrouwbare en passend abonnement.

Data Only bestellen

Met KPN Data Only kies je voor flexibiliteit, snelheid en grip op je kosten. Het is dé oplossing voor bedrijven en organisaties die altijd en overal online willen zijn. Zo til jij je bedrijf naar een hoger niveau.

Wil je meer informatie? Maak dan nu een  afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek samen met onze mkb-adviseurs wat de beste mogelijkheden zijn voor jou.

Gerelateerde artikelen