KPN Security en Defensie organiseren Capture the Flag Challenge

Are you up for a challenge? Ga dan op 26 september de uitdaging aan. In samenwerking met het ministerie van Defensie organiseert KPN Security op 26 september een Capture the Flag (CTF) challenge op een heel bijzondere locatie. De hackwedstrijd is onderdeel van het securityevenement NLSecure[ID].

De CTF van NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse securitycommunity, is terug van weggeweest! Na een online editie in 2022, komen we dit jaar weer bij elkaar voor een CTF Challenge. En wel op het Mobilisatiecomplex Ede-Driesprong van het Ministerie van Defensie! Een unieke locatie voor een memorabele editie van NLSecure[ID].  

Meld je snel aan! VOL=VOL

In totaal kunnen 150 mensen meedoen aan de Capture the Flag. Schrijf je (team) nu in voor de hackchallenge van 2023. Een team mag uit maximaal vijf deelnemers bestaan. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaande button. Bij inschrijving rekenen we op je komst.  

Inschrijven

Over Capture the Flag Challenge

Een Capture the Flag (CTF) Challenge is een wedstrijd waarin de deelnemers een fictieve organisatie proberen te hacken. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een lab met een realistische bedrijfsomgeving. Deze omgeving bevat kwetsbaarheden op verschillende niveaus. Door de kwetsbaarheden te exploiteren verdienen de teams punten. Het team met de meeste punten wint de Challenge.

Een CTF Challenge draait zeker niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om creativiteit en probleemoplossend vermogen. De kwetsbaarheden variëren van eenvoudig tot complex. Daarmee is de wedstrijd leuk en uitdagend voor zowel ervaren experts als beginners. Een portie securitykennis en hackingskills zijn natuurlijk wel zo handig.

Over NLSecure[ID]

NLSecure[ID] vindt twee keer per jaar plaats: in januari en in september en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét securityevenement van Nederland.

Tijdens deze events word je bijgepraat over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Gerenommeerde experts delen hun expertise, zodat je nieuwe inzichten opdoet om je security naar een hoger niveau te tillen. 

De zevende editie van NLSecure[ID] vindt plaats 26 september 2023. Het thema van deze septembereditie van NLSecure[ID] is “Let’s talk about… Trust!” 

Vertrouwen speelt een cruciale rol in het opbouwen van effectieve beveiligingsmaatregelen en het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens en systemen. Voor securityprofessionals is het essentieel om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent ‘trust’.

Tijdens de septembereditie van NLSecure[ID] gaan we daarom dieper in op het thema 'trust' binnen de keten en applicaties, en bespreken we topics als ‘circles of trust’, Third Party Risk, pen-/ketentesten en end-to-endtesten.

Schrijf je nu in!

Inschrijven

Gerelateerde artikelen