Ontdek de zakelijke KPN Black Friday deals voor ondernemers!

Black Friday staat voor de deur. Op vrijdag 24 november 2023 is het zover. Maar bij KPN Zakelijk kunnen ondernemers nu al profiteren van onze Snelpakker Black Friday deals voor ondernemers.

Wanneer is het Black Friday 2023?  

Ook in Nederland is Black Friday 2023 dit jaar weer een groots evenement. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 24 november. Maar veel bedrijven bieden ook de dagen voor Black Friday en het weekend erna nog leuke aanbiedingen. Zo kun je ook op maandag 27 november 2023 nog profiteren van Cyber Monday.  

Black Friday deals voor ondernemers 

KPN Black Friday deals voor ondernemers zijn er maar even, dus dit is hét moment om toe te slaan. Zorg dat je nu profiteert van korting op smartphones, tablets en smartwatches, géén aansluitkosten of kies voor een Coolblue cadeaubon t.w.v. €250. Weten welke Black Friday aanbiedingen KPN precies voor je klaar heeft staan? Lees het hieronder.  

KPN Zakelijk: Black Friday Samsung Galaxy S23 deal 

Toe aan een nieuwe Samsung smartphone? Dan is deze Black Friday Snelpakker helemaal jouw ding! Want tijdens onze actieperiode ontvang je bij aanschaf van een nieuw mobiel abonnement in combinatie met Samsung Galaxy S23 een Samsung Galaxy Watch 6 t.w.v. €369 cadeau. Daarnaast betaal je bij aanschaf van een Zakelijk Mobiel abonnement nu tijdelijk geen aansluitkosten.

Pak deze deal hier

KPN Zakelijk Black Friday iPhone 15 deal

Je oog laten vallen op de nieuwe Apple iPhone 15? Dan is dit het moment om toe te slaan.  Tijdens onze Black Friday Snelpakker dagen is dit supersnelle toestel nu extra scherp geprijsd. Ook betaal je bij aanschaf van een Zakelijk Mobiel abonnement nu tijdelijk geen aansluitkosten.

Pak deze deal hier 

Coolblue bon t.w.v. €250 bij Zakelijk Internet 

Als je nu overstapt op een nieuw 1-jarig KPN Zakelijk Internet abonnement krijg je daarbij een Coolblue cadeaubon t.w.v. 250,- cadeau. Zo kun je zelf kiezen welke Black Friday wens jij jezelf cadeau doet. Of iemand anders natuurlijk.

Pak deze deal hier 

KPN Zakelijk Black Friday Apple Watch Series 9 GPS+Cellular deal

Tijd voor een nieuwe smartwatch? Dan is deze Black Friday deal met de Apple Watch Series 9 iets voor jou. Tijdens Black Friday koop je de smartwatch van Apple namelijk met €72 korting en betaal je geen aansluitkosten. Zo ben je ook altijd verbonden, zelfs als je je smartphone even niet bij de hand hebt.

Pak deze deal hier 

KPN Zakelijk Black Friday Samsung Galaxy Watch 6 LTE deal

Met de Samsung Galaxy Watch 6 blijf je productief en haal je het maximale uit je dag - zelfs zonder telefoon. Wil jij ook aan de slag met deze stijlvolle smartwatch van Samsung? Pak dan tijdens de Black Friday Snelpakkers de Galaxy Watch 6 LTE zonder aansluitkosten en een aanvullende €96 korting!

Pak deze deal hier 

KPN Zakelijk Black Friday Samsung Galaxy TabA8 deal

Toe aan een nieuwe tablet? Misschien is de Samsung Galaxy TabA8 iets voor jou. Je betaalt nu tijdelijk maar €6 per maand voor deze supersnelle tablet, en €5 per maand voor een bijpassende 1GB datasim. Tijdens de Black Friday weken betaal je tijdelijk geen aansluitkosten.

Pak deze deal hier 

Wacht niet te lang en pak deze KPN Black Friday deals voor ondernemers nu!
Voor alle producten geldt zolang de voorraad strekt (op=op).
Let op: op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. Zie kpn.com/welkomstcadeau.  

Gerelateerde artikelen