Online tv-kijken via app of web

Heb je KPN TV? Dan kijk je jouw favoriete programma’s en zenders op je tv, met de app of op tv.kpn.com.

Niet alle zenders zijn online te kijken. Lees meer in de veelgestelde vragen.

Meteen kijken
Met het ‘KPN TV+ alleen streamen’ abonnement kan je niet online tv-kijken met de KPN TV app.

Zo kijk je online tv bij KPNKijk met de app
voor Android of iOS

Met de gratis KPN TV app kijk je op je tablet of smartphone (iOS vanaf 12.0 en Android vanaf 7.0) onderweg met wifi of 5G.

Kijk online op
onze website

De website is te gebruiken op je laptop en desktop met Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Log in met je KPN ID
of abonnementsnummer

Gebruik KPN ID, jouw persoonlijke inlog voor al je KPN diensten, om gemakkelijk in te loggen bij zowel de app als op web.

Je kan ook inloggen met je abonnementsnummer.

Aan de slag met de app en web

Zo kijk je via app en website

Begin Gemist

Programma's die al begonnen zijn vanaf het begin bekijken? Klik dan op de ‘Begin Gemist’-knop linksonder in de player. Let op: Begin Gemist is niet voor alle programma’s beschikbaar.

Live tv pauzeren

Je kunt nu ook live tv pauzeren. Klik daarvoor op de pauze-knop op je afstandsbediening. Zap je naar een andere zender? Dan gaat het programma dat je op pauze had staan van pauze af.

Apparaatbeheer

Zijn er al 5 apparaten aangemeld op de app, dan kan het zijn dat je niet meer kunt inloggen. Daarom kun je op de website alle apparaten beheren die zijn aangemeld op de app. Zo kom je dus nooit vast te zitten.

Gebruik de TV app via Chromecast of Airplay

Wil je streamen naar je TV? Met Chromecast of Airplay is het gemakkelijk. Klik op het 'cast'-icoon rechtsboven en kies voor Chromecast of Airplay. Daarna kies je het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.

Meer weten over online tv-kijken?

Er zijn 2 manieren om te zien wat er nu op tv is:

  • Kies een van de programma’s die nu op tv zijn via de startpagina van de app.
  • Klik op ‘TV Kijken’ via de groene balk op de Startpagina of via de knop ‘TV Kijken’ op de Kijken-pagina. Kies daarna het programma en klik op de blauwe afspeelknop.
Dit heeft meestal te maken met de softwareversie van je apparaat. Kijk in de gebruiksvoorwaarden van de app (in de store) welke iOS of Android versie je nodig hebt. Heb je de goede versie? Download de app dan opnieuw als deze niet werkt op je apparaat.

Televisie kijken bij kpn doe je gemakkelijk via de tv-ontvanger, de TV app of via de website. Met je KPN ID log je in bij de TV app of op de website om online tv te kijken. Gebruik KPN ID, jouw persoonlijke inlog voor al je KPN diensten, om meteen in te loggen op de app of via web.

Ben je het wachtwoord voor je KPN ID vergeten? Geen probleem. Stel hier een nieuw wachtwoord in.

Om televisie, series of films te kijken via de tv-ontvanger, heb je voor sommige functies een abonnementsnummer of pincode nodig. Op deze pagina vind je informatie over je abonnementsnummer en pincode voor tv.   

Programma nét afgelopen? Al na 15 minuten kijk je het programma terug.
Volg deze stappen:

  • Ga naar de Gids.
  • Kies de juiste datum. Door op ‘Vandaag’ te klikken, opent er een menu en kies je makkelijk een andere datum.
  • Kies je programma. Alle programma’s met de tekst ‘Kijk terug’ kan je via de app terugkijken. Staat dit er niet bij? Dan hebben we helaas de rechten niet om dit uit te zenden.

Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de app terug te vinden via de Kijken-pagina. Blader door de nieuwste series of kies je favoriete filmgenre.

Op de startpagina worden de nieuwste films uitgelicht uit het Pluspakket en kun je inspiratie opdoen.

Je kunt ook betaalde films en series On Demand kijken.

Je kunt met 3 mensen tegelijkertijd tv kijken. Dit betekent dat er 3 mensen op hetzelfde moment gebruik kunnen maken van de app of de website tv.kpn.com. De tv-ontvanger telt niet mee.

Met het KPN TV+ alleen streamen abonnement kun je geen gebruik maken van de KPN TV app. Wil je toch altijd en overal tv kijken met de KPN TV app? Pas je abonnement dan aan naar ‘KPN TV+ met tv-zenders’.
Streamingdiensten (bv. Netflix) die je via KPN afneemt werken gewoon.
Via de Netflix app op een van de volgende apparaten: mobiel, tablet, laptop, KPN tv-ontvanger/KPN TV+ Box, smartTV en meer.

De app is in de hele EU te gebruiken. De tv-zenders die je buitenshuis kan bekijken, zijn ook in het buitenland te bekijken. Voor On Demand geldt dat alles in het buitenland te bekijken is (in verband met de Brexit is het Verenigd Koninkrijk sinds 1 januari 2021 geen onderdeel meer van de EU).

De volgende landen vallen wel binnen de EU:

B België, Bulgarije
C Cyprus (Grieks gedeelte)
D Denemarken, Duitsland
E Estland
F Finland, Frankrijk, Frans-Guyana
G Gibraltar,Griekenland, Guadeloupe
H Hongarije
I Ierland, Italië
K Kroatië
L La Réunion, Letland, Litouwen, Luxemburg
M Malta, Martinique, Mayotte
N Nederland
O Oostenrijk
P Polen, Portugal
R Roemenië
S Sint-Maarten, Slowakije, Slovenië, Spanje
T Tsjechië
Z Zweden

Je kunt de app overal openen en de gids bekijken, maar tv-kijken en video’s afspelen kan alleen in landen die behoren tot de EU. Dat betekent dat het afspelen van video’s bijvoorbeeld niet mogelijk is in het Verenigd Koninkrijk (sinds 1 januari 2021 in verband met de Brexit), Noorwegen of Zwitserland. De landen van de EU zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.   

We willen alleen weten of je in de EU bent. Het bepalen van je locatie gebeurt buiten de app om in het besturingssysteem van je telefoon (Android of iOS). KPN weet dus niet waar jij bent; we weten alleen dat je in de EU bent. Je locatie onthouden we niet en gebruiken we niet voor andere doeleinden.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Deze verschillen zitten voornamelijk op het aantal zenders. Op de app en webapp heb je toegang tot +/- 60 zenders (ipv de totale +/- 70 zenders). Hierbij heb je buitenhuis met de app toegang tot +/- 40 zenders. Van de beschikbare zenders in de app zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Live, Begin gemist, Live tv pauzeren, 7 dagen Terugkijken en Opnemen. Ook kun je films en series van het basis- en pluspakket bekijken.

We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten. En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de (web)app te geven.

Het zenderoverzicht voor Online tv-kijken (thuis) en Online tv-kijken (onderweg) vind je op de zenderpagina onder ‘Welke zender zoek je’.

Zenders die je met het kinderslot hebt geblokkeerd zie je ook niet in de app.

Nee. De app is alleen bruikbaar bij een KPN TV abonnement.

Dit kan aan verschillende dingen liggen. Kijk op de oplospagina of jouw probleem erbij staat & je dit zelf op kunt lossen.