Vier Valentijn met KPN

We kunnen er bijna niet omheen: Valentijnsdag. Of je nou fan bent of niet. Op 14 februari is het weer zover en daarom staat bij ons de hele maand in het teken van de liefde!

Kadootje van KPN

Omdat we allemaal wel een beetje extra liefde kunnen gebruiken, geven we al onze tv-klanten een Valentijnskado: 5 romantische films die je de hele maand februari gratis kan kijken! Romantisch met z’n tweeën onder een dekentje of lekker alleen met een grote bak ijs. En omdat we in Nederland erg goed zijn in het maken van romantische films, zitten er 2 mooie titels van eigen bodem bij.

Demolition

Na de onverwachte dood van zijn vrouw zit Davis (Jake Gyllenhaal) flink in de knoop met zichzelf. Dit reageert hij op een nogal bijzondere manier af: hij begint klachtbrieven te sturen naar de fabrikant van een snoepautomaat. Wat hij niet zag aankomen is dat deze brieven ook daadwerkelijk worden gelezen, namelijk door secretaresse Karen (Naomi Watts). Zij reageert op de brieven van Davis en langzaam ontstaat er een bijzondere band tussen hen en Karens zoon Chris.

Complete Unknown

Als Tom (Michael Shannon) en zijn vrouw een feestje geven, neemt zijn beste vriend de mysterieuze Alice mee als zijn date. Maar ze komt Tom wel erg bekend voor… Al snel blijkt dat Tom en Alice een verleden hebben waar niemand iets van mag weten. Wat is er gebeurd tussen de twee? Kennen ze elkaar wel echt? En waarom doet Alice zich anders voor? Complete Unkown is een mysterieus liefdesdrama dat nog wel even in je hoofd zal blijven spoken.

How to Write Love

Scenarioschrijver Keith Michaels, gespeeld door de altijd charmante Hugh Grant, had het helemaal gemaakt. Een volle prijzenkast, een prachtige vrouw en een gelukkig leven. Maar die tijd is voorbij. Nu is hij gescheiden, brak, nadert hij de 50 en lijkt zakelijk succes ver weg. Uit pure wanhoop neemt hij een baan aan op een universiteit. Hiermee komt zijn (liefdes)leven totaal op z’n kop te staan.

Onze Jongens in Miami​

Het 2e deel van de film waar we rooie oortjes van krijgen! In Onze jongens in Miami is stripper Jorrit (Jim Bakkum) weer single en opent hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Florida. Ze moeten flink aan de bak, want ze blijken nogal een bouwval te hebben gekocht. En dan komt er ook nog concurrentie om de hoek kijken, zowel zakelijk als op liefdesgebied…

Weg van jou

Stadsmeisje Evi (Katja Herbers) wordt voor haar werk met frisse tegenzin overgeplaatst van hip Rotterdam naar het stille Zeeuws-Vlaanderen. Haar vriend Lennaert moet er niet aan denken om met haar mee te gaan en dus gaat Evi in haar eentje het Zeeuwse avontuur aan. Maar dat niet álles aan Zeeuws-Vlaanderen slecht is blijkt wel als ze schipper Stijn ontmoet. Uiteindelijk moet Evi een grote keuze maken. Kiest ze voor Stijn in Zeeland, of gaat ze toch terug naar Lennaert in Rotterdam?

Hoe kan ik de films gratis bekijken?

  • Vind alle films in het tv-menu

  • Ga naar Films

  • Kies voor Kadootje van KPN

  • KIes de films onder Valentijnskado

Heb je KPN TV+? Doorloop dan deze stappen

Weet je niet of je KPN TV+ hebt? Dit herken je aan de Google Assistent knop op je afstandsbediening.

  • Vind alle films in het tv-menu 

  • Ga naar Films 

  • Kies voor Kadootje van KPN onder ‘Films per pakket’

  • Selecteer de films onder Valentijnskado  

Of bekijk de films gratis online

Wist je dat je films ook online in de KPN TV app kan bekijken onder ‘Kadootje van KPN”? Download de app hier.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen