Kijktips Pluspakket mei 2024

Meer dan 25 extra zenders en de beste films en series kijken? Dat kan met het Pluspakket van KPN! Elke maand tippen we een aantal titels uit het ruime aanbod. Onze aanraders voor mei!

The Kill Team

Het drama The Kill Team is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt over 1 van de heftigste incidenten in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. We volgen een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie in Afghanistan meevecht in het peloton van een sadistische leider. Als hij ziet dat soldaten uit zijn peloton onschuldige burgers vermoorden en daar nog trots op zijn ook, staat hij voor een enorm moreel dilemma. 

Bäckström (seizoen 3)

Ook te zien in het Pluspakket is de Zweedse serie Bäckström. Dat is de naam van de luie, cynische en arrogante detective die centraal staat in de serie. Hij werkt iedereen tegen zich in het harnas, maar toch kunnen ze niet zonder hem, want hij is erg goed in z’n werk. Het gloednieuwe 3e seizoen van Bäckström is net toegevoegd aan het Pluspakket. En seizoen 1 en 2 zijn ook te zien, dus kun je mooi even vooruit! 

The Pingu Show (seizoen 5)

En tot slot nog iets heel leuks voor de kleintjes: The Pingu Show is nu te zien in het Pluspakket! Een hele leuke klei-animatieserie over de pinguïn Pingu die met zijn familie in een iglo op Antarctica woont. Pingu is populair over de hele wereld, onder andere door de pinguïntaal die hij en zijn familie spreken.

Kijk meer met het Pluspakket

Heb je het Pluspakket nog niet, maar wil je wel genieten van nog meer zenders, films en series? Vanaf 6,99per maand voeg je het Pluspakket makkelijk toe. Het pakket kan je maandelijks aan- of uitzetten via MijnKPN of via je tv-menu. Je zit dus nergens aan vast.  

Gerelateerde artikelen