Kijk Viaplay bij KPN: Formule 1, films, series en veel sport

Viaplay is het nieuwe thuis van de Formule 1. Maar er is nog zoveel meer te zien. Dit is wat je binnenkort kunt verwachten op sportgebied. Want dit seizoen zie je naast F1 ook de Bundesliga en de Premier League.

Formule 1

Na een korte pauze keert de Formule 1® terug op Viaplay. Het seizoen gaat verder met de race op Spa. Gevolgd door dé race van het jaar: de GP van Zandvoort.

De teams en de coureurs hebben 4 weken vakantie gehad. Maar nu barst het Formule 1® circus weer los. Op zondag 28 augustus staan de wagens aan de start van Spa-Francorchamps. Hier zal de kampioen van vorig jaar, Max Verstappen, zijn voorsprong verdedigen. De Nederlander is hard op weg naar zijn 2e wereldtitel. Verstappen heeft een voorsprong van 80 punten op Leclerc van Ferrari.

Grand Prix van Zandvoort

Verstappen zal sowieso als nummer 1 in de stand naar Nederland reizen. Voor eigen publiek verdedigt Verstappen die plaats tijdens de GP van Zandvoort. Want op 4 september volgt de race van het jaar: de Dutch GP. Het wordt de eerste Dutch GP die je op Viaplay kan zien. En om dit te vieren pakt Viaplay het groots aan!

Formule 1-tiendaagse

In totaal gaat Viaplay 37 uur tv maken met de Formule 1-tiendaagse. 10 dagen lang staat Viaplay in het teken van de Formule 1. Vanaf vrijdag 26 augustus mis je geen moment van Spa en Zandvoort. Samen met het Oranjelegioen tellen we af naar de race. Die start op zondagmiddag 15:00 uur.


De Formule 1-tiendaagse wordt gepresenteerd door Amber Brantsen. Dit doet zij samen met de Viaplay analisten Tom Coronel, Christian Albers en Giedo van der Garde. Viaplay is overal bij, op, rond en boven het Circuit en de camping. Met interviews, voor- en nabeschouwingen en natuurlijk de race zelf. Het belooft een prachtig raceweekend te worden. En met Viaplay ben jij er 10 dagen lang bij.

Internationaal voetbal: Bundesliga en Premier League

Ook voor Engels en Duits topvoetbal kun je terecht bij Viaplay. Want dit seizoen zie je alleen hier de Bundesliga en de Premier League. En hoe: alle 380 wedstrijden van de Premier League worden live uitgezonden.

Tijdens alle topwedstrijden hoor je de beste Nederlandse commentatoren. En de toppers vallen vroeg dit jaar. Zo staat op 22 augustus al de North West-derby op het programma: Manchester United tegen Liverpool. Daarnaast zendt Viaplay iedere speelronde een studioprogramma uit met een sterke line-up van Nederlandse experts.

Ook het Duitse voetbal zie je exclusief bij Viaplay. Op 5 augustus trapt Bayern München het Bundesligaseizoen af. Met misschien wel Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch in de basis. Het belooft een spannend seizoen te worden met veel Nederlanders.

Darts

Wie geen 180 wil missen, moet naar Viaplay. Want alleen hier zie je ‘Mighty’ Michael van Gerwen live in actie. In september komt het dartscircus naar Nederland. De World Series of Darts in Amsterdam wordt een geweldig evenement. Alle toppers zijn erbij in de hoofdstad tussen 16 en 18 september. En jij ook met Viaplay.

Kijk Viaplay op je tv of op andere apparaten

Met een Chromecast, Apple TV of met de Viaplay app op je smart-tv. Kijk dit seizoen live Formule 1 op Viaplay Xtra op kanaal 225 (zaterdag en zondag), gewoon op je tv-ontvanger.
Alle anders sporten, films en series kijk je met de Viaplay app thuis of onderweg op je mobiele telefoon tablet, Mac of PC.

Kies jij voor Viaplay bij KPN?

Als klant van KPN kan je Viaplay toevoegen aan je abonnement. Dit doe je makkelijk in MijnKPN. Je betaalt 15,99 /mnd.

Viaplay bij KPN

Gerelateerde artikelen