Ken je deze handige apps al?

Of het nu gaat om chatten met anderen of onze fitnessdoelen bijhouden. We zijn omringd door heel veel handige apps. Ken je deze al? We zetten een aantal van onze favorieten op een rij.

De sterren bestuderen  

Een makkelijke manier om de sterren te bestuderen. Leer wat je allemaal in ziet in de lucht. Night Sky is beschikbaar in de App Store en Starkwalk is beschikbaar in de Google Play Store.  

Boekentips  

Hou bij hoeveel je leest en doe leesinspiratie op bij vrienden en onbekenden. Zo heb je altijd boekentips bij de hand. Goodreads is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Een reisdagboek bijhouden  

Deze app houdt met een gps bij waar je bent geweest. En hiermee maak je een mooi reisdagboek. Voor jezelf en voor de thuisblijvers. Polarsteps is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Voor de focus  

Laat je telefoon met rust en wordt beloond met een groeiende digitale boom. Deze app helpt om gefocust te blijven en je telefoon minder te gebruiken. Forest is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Altijd een scanner bij de hand 

Scan en zet documenten op papier om naar PDF-bestanden. Dat doet je makkelijk met de camera van jouw telefoon. Handig voor het digitaliseren van papieren documenten! Adobe Scan is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Blijft het droog?  

Een lokale weer-app die nauwkeurige en realtime voorspellingen geeft. Zo weet je precies wanneer het gaat regenen. Buienalarm is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Een handige planner  

Een krachtige app om een takenlijst te maken en helpt bij het organiseren van dagelijkse taken en projecten. Todoist is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Wijntips  

Vind de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Je kan wijnen scannen en beoordelingen lezen en schrijven. Ook ontvang je tips op basis van jouw smaak. Zo doe je nooit meer een miskoop. Vivino is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Flora en fauna in jouw broekzak 

Een mooi plantje of insect waarvan je de naam niet kent? De ObsIdentify app herkent bijna 23.000 verschillende dieren en planten die voorkomen in Noordwest-Europa. ObsIdentify is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

En natuurlijk onze eigen app 

Je abonnement aanpassen? Facturen bekijken? MB’s delen met jouw huisgenoten? Regel alles voor je abonnement in de gratis MijnKPN app. Ook staan hier iedere maand weer nieuwe extraatjes klaar. Voor Jou. De MijnKPN App is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.  

Gerelateerde artikelen