Feyenoord – PSV: gratis te zien op ESPN 1

Op 22 januari haalde De Klassieker een kijkcijferrecord: maar liefst 2.102.000 mensen zagen hoe het duel tussen Feyenoord en Ajax eindigde in een 1-1 gelijkspel in De Kuip. Het was daarmee de best bekeken Eredivisie-wedstrijd ooit. Maar wie weet wordt dat record op 5 februari alweer verbroken!

De wedstrijd die iedereen bezighoudt

Dan speelt koploper Feyenoord namelijk thuis tegen PSV, momenteel de nummer 3 in de Eredivisie. Zullen de Rotterdammers, al sinds september ongeslagen, het gat met de Eindhovenaren weten te vergroten? Feyenoord is goed van start gegaan na de winterstop, maar ook bij PSV ontbreekt het zeker niet aan motivatie om de aansluiting met de koploper te behouden!

De cijfertjes

De vorige keer dat de 2 clubs elkaar troffen in september, wist PSV Feyenoord te verslaan met maar liefst 4-3. Maar van de 66 keer dat ze elkaar troffen, wonnen de Rotterdammers de helft: maar liefst 33 keer. In totaal vielen er 195 doelpunten, waarvan Feyenoord 112 keer scoorde. Wordt het weer een doelpuntenfestijn, of spelen beide clubs op safe? Zondag gaan we het zien, als het startsignaal om 14.30 uur klinkt.

Kijk live op ESPN 1

Feyenoord – PSV kan je live zien op ESPN 1 en het goede nieuws is dat je er geen aanvullend abonnement voor nodig hebt! Je kan deze topper dus helemaal gratis kijken. Zorg dat je op zondag 5 februari om 14.30 uur je tv hebt ingeschakeld op kanaal 14 voor de aftrap van deze topwedstrijd!

Gerelateerde artikelen