Veel nieuwe entertainment bij KPN in april!

Ook in april komen de streamingdiensten weer met een hoop nieuw aanbod aan films en series. Wij hebben de beste titels voor je op een rijtje gezet!

Prime Video - Fallout (vanaf 12 april)

Prime Video komt deze maand met een serie die gebaseerd is op 1 van de grootste games allertijden: Fallout! Bij de fans zijn de games vooral geliefd vanwege de retro sfeer en muziek en die elementen vind je zeker ook terug in de serie. Het verhaal speelt zich af 200 jaar na een allesvernietigende kernoorlog. Sommige groepen hebben het kunnen overleven en in die tijd een luxe leventje opgebouwd in schuilkelders. Lucy zat ook in een schuilkelder, maar verlaat deze voor een missie om de samenleving opnieuw op te bouwen. Ze moet de buitenwereld trotseren en komt terecht in een vreemde en gewelddadige wereld die zich boven de grond afspeelt. 

Netflix – Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (vanaf 19 april)

Het vervolg op de epische scifi-film Rebel Moon – Part One: A Child of Fire. En dit 2e deel belooft nóg grootser en meeslepender te worden! Volgens regisseur Zack Snyder was het 1e deel echt een introductie van alle verschillende personages. The Scargiver heeft, als we Snyder mogen geloven, een heel andere toon en is meer een echte oorlogsfilm. In The Scargiver maken de rebellen zich namelijk klaar voor de strijd tegen het keizerrijk. 

Disney+ - Wish (vanaf 3 april)

Deze nieuwe animatiefilm van Disney speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en draait om het optimistische meisje Asha. In een moment van nood doet zij een wens die zó krachtig is dat hij wordt beantwoord door Star, een kosmische kracht bomvol energie. Asha en Star bundelen hun krachten om de strijd aan te gaan tegen machtige vijanden. Wish zie je zowel in het Engels als in het Nederlands. Kijk deze maand ook naar PlusTV, waarin Charly Luske meer vertelt over zijn stemrol in Wish. PlusTV zie je elke dag op Beleef KPN, op kanaal 41.

HBO Max – The Girls on the Bus (nu te zien)

Op HBO Max kijk je naar de dramaserie The Girls on the Bus, over 4 vrouwelijke journalisten die verslag doen van de aankomende presidentsverkiezingen in Amerika. Ze zijn concurrenten van elkaar en alle 4 totaal verschillend, maar vormen toch een hechte band met elkaar. Niet zo gek natuurlijk, als je hele dagen samen doorbrengt in een campagnebus. Een goeie serie om te kijken in aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november!

Máxima

Op 20 april wordt de 6-delige dramaserie Máxima toegevoegd aan dit aanbod. De serie concentreert zich op de jaren vóórdat Máxima onze koningin werd. Haar jeugd in Argentinië, de periode dat ze in New York woonde en haar eerste jaren in Nederland worden belicht. Haar ontmoeting met prins Willem-Alexander vormt de rode draad in de serie. Máxima wordt gespeeld door de Argentijnse actrice Delfina Chaves. Martijn Lakemeier neemt de rol van Willem-Alexander op zich. Grappig detail: tijdens het filmen werden de 2 ook echt verliefd op elkaar en ze vormen nu een stelletje!

Máxima en nog veel meer zie je met Videoland! Je vindt de app in je tv-menu. Je hoeft ‘m niet eerst te downloaden en kan dus direct lekker kijken!

Entertainment bij KPN

Benieuwd geworden naar 1 van deze of alle andere films en series? Je zet alle verschillende streamingdiensten heel makkelijk aan of uit via de app, of in MijnKPN.

Bekijk entertainment

Gerelateerde artikelen