Circle to Search voor Android: de mogelijkheden

Circle to Search van Google is een handige functie die beschikbaar is op Android-apparaten, waaronder Samsung-telefoons met de Samsung Experience-interface. Het biedt een handige manier om snel informatie op te zoeken zonder dat je een aparte zoek-app hoeft te openen of een zoekbalk hoeft te gebruiken.

Hoe werkt Circle to Search

Circle to Search werkt heel simpel. Het maakt gebruik van beeldherkenning en machine learning technologieën die vormen kunnen analyseren. Hierdoor kan het heel snel relevante zoekresultaten genereren.

Wanneer deze functie is ingeschakeld, hoeft een gebruiker alleen maar met zijn vinger een cirkelvormig gebaar te maken op het startscherm, en automatisch wordt de zoekfunctie geactiveerd. Dit stelt gebruikers in staat om direct te zoeken op het web, in apps of in bestanden op hun apparaat, allemaal zonder een aparte zoek-app te openen of een zoekbalk te gebruiken.

Naast dat het sneller gaat en energie bespaart, is het grote voordeel natuurlijk dat het gemakkelijker en dus leuker is. Hierdoor wordt de drempel nog lager om alles uit je telefoon te halen.

Circle to Search op Google & Samsung telefoons

Circle to Search is een handige functie die beschikbaar is op bepaalde Google en Samsung-telefoons. Zoals de Google Pixel 8a, Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 FE en de Samsung Galaxy S24-serie. Wanneer deze functie is ingeschakeld op deze apparaten, kunnen gebruikers snel en eenvoudig zoekopdrachten uitvoeren door een cirkelvormig gebaar te maken op het startscherm.

Om Circle to Search op een Samsung-telefoon te gebruiken, hoeft de gebruiker alleen maar met zijn vinger een cirkelvormig gebaar te maken op het startscherm. Vervolgens wordt automatisch de zoekfunctie geactiveerd, waardoor de gebruiker direct kan zoeken op het web, in apps of in bestanden op het apparaat. Zo haal je heel gemakkelijk nog meer uit je telefoon.

Bestel jouw toestel met Circle to Search

Circle to Search maakt zoeken naar informatie veel sneller en intuïtiever. En het mooie is, je kunt deze handige functie nu ook zelf ervaren! Hij is namelijk al beschikbaar op een aantal Samsung Galaxy en Google Pixel telefoons, zoals de Samsung Galaxy S24 en de Google Pixel 8a.

Gerelateerde artikelen