Bekijk onze app van de maand

Elke maand lichten we een app uit die je vindt in je tv-menu. Deze maand is dat Videoland!

RTL

Videoland is het streamingplatform van RTL. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan internationale films en series, maar ook RTL-programma’s en originals van eigen bodem. Videoland heeft eigen dramaproducties, zoals bijvoorbeeld Mocro Mafia en Sleepers. Maar ook staat de dienst bekend om het grote aanbod aan reality! Denk bijvoorbeeld aan De Bachelor en Temptation Island. Ook vind je er true crime-programma’s, zoals bijvoorbeeld De Jacht op de Mocro-Mafia van misdaadjournalist John van den Heuvel. Het aanbod wordt dagelijks aangevuld én je kijkt zonder reclame!

Máxima

Op 20 april wordt de 6-delige dramaserie Máxima toegevoegd aan dit aanbod. De serie concentreert zich op de jaren vóórdat Máxima onze koningin werd. Haar jeugd in Argentinië, de periode dat ze in New York woonde en haar eerste jaren in Nederland worden belicht. Haar ontmoeting met prins Willem-Alexander vormt de rode draad in de serie. Máxima wordt gespeeld door de Argentijnse actrice Delfina Chaves. Martijn Lakemeier neemt de rol van Willem-Alexander op zich. Grappig detail: tijdens het filmen werden de 2 ook echt verliefd op elkaar en ze vormen nu een stelletje!

Máxima en nog veel meer zie je met Videoland! Je vindt de app in je tv-menu. Je hoeft ‘m niet eerst te downloaden en kan dus direct lekker kijken!

Gerelateerde artikelen