Wil je KPN Mobiel opzeggen?

We willen graag dat je klant blijft

We vinden het jammer dat je wilt opzeggen, laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Telefonisch kunnen we je het beste helpen.


Opties en meer informatie over opzeggen

Je kunt je mobiel abonnement opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn. Dit geldt ook voor een servicecontract. Op MijnKPN kun je de begindatum en de einddatum van je contract vinden.

Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van het contract verstreken is. Is dit nog niet het geval, maar wil je toch per direct opzeggen? Dan kunnen wij een afkoopsom berekenen.
Als nabestaande kun je schriftelijk met toevoeging van overlijdensbericht de aansluiting zonder afkoopsom laten beëindigen. De overlijdensakte kun je opvragen bij de gemeente waarin de overledene woonachtig was.

Wil je een nieuw abonnement of je huidige abonnement verlengen? Dan is het toestel weer gewoon van jou. We bieden de optie Toestellease niet langer aan. Als je je abonnement op wilt zeggen, kun je het Lease toestel weer inleveren. Of neem het toestel over tegen de actuele tweedehands marktwaarde.

Wil je je bestelling annuleren? Neem dan gratis telefonisch contact met ons op via 0800-0105. We zijn 24/7 gratis bereikbaar.

Het verwerken van een schriftelijke opzegging duurt minimaal 2 weken. Schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar onderstaand adres. Wij adviseren de brief aangetekend te versturen.

KPN Klantenservice
T.a.v. Opzeggen 
Postbus 13500 
9700 EG Groningen

Een schriftelijke opzegging moet minimaal de volgende gegevens bevatten:

  • Naam
  • Klantnummer
  • Rekeningnummer
  • Telefoonnummer
  • Datum van opzegging
  • E-mailadres voor bevestiging