MB Erbij, eenmalig extra MB's met dezelfde snelheid

Voordelen van MB Erbij

  • Dezelfde 4G-snelheid behouden als het MB-tegoed uit je bundel.
  • Een vast aantal MB's voor een eenmalig bedrag, vanaf € 2,50.
  • Aanzetten zo vaak als je wilt en wanneer je wilt.

Hoe werkt MB Erbij?

Wanneer je de bundel aanzet, krijg je 1000MB of 250MB internettegoed erbij. Er zijn verschillende mogelijkheden om MB Erbij te activeren.

Aantal MB's Erbij Wat kost het? SMS naar 1266 Of via MijnKPN
1000MB Erbij € 7,50 1000MB AAN 1000MB erbij in de MijnKPN app
250MB Erbij € 2,50 250MB AAN 250MB erbij in de MijnKPN app

Voorwaarden 1000MB en 250MB Erbij
Beide bundels zijn mogelijk met alle KPN mobiele abonnementen met een internetbundel. De bundel stopt automatisch aan het einde van de maand en daarmee vervalt het eventueel resterende tegoed. Als je MB Erbij bundel op is voor het einde van de maand, kun je zelf weer een nieuwe MB Erbij bundel aanzetten.

Wat gebeurt er als mijn MB-bundel op is?

Wanneer je je internetbundel hebt verbruikt blijf je bij KPN gewoon online. Er worden hiervoor geen buitenbundelkosten in rekening gebracht. Wel wordt de snelheid verlaagd naar 64 Kb/s download- en 32 Kb/s uploadsnelheid tot het einde van de maand. Daarmee kun je nog gewoon berichten versturen via Whatsapp. Webpagina’s bezoeken, filmpjes bekijken of foto’s versturen vereist echter wat meer geduld. Het zal met deze snelheid langer duren voordat alles geladen is. Zijn je MB’s vaker op voor het einde van de maand? Dan is het wellicht interessant om je abonnement en databundel te upgraden. Bevalt dit niet, dan kun je de maand erop altijd nog terug naar je huidige abonnement.

Je past je abonnement eenvoudig aan via MijnKPN.