Voordelige abonnement extra's voor zelfstandigen

ExtraOpties bij je abonnement

Kies voor ExtraOpties om je KPN Mobiel abonnement aan te vullen. Zo ben je bijvoorbeeld voordeliger uit als je in het buitenland bent. Heb je ook een MB-bundel? Dan kun je nog meer leuke en handige ExtraOpties kiezen. Alle ExtraOpties kun je op elk moment aan- of uitzetten. Afhankelijk van het type ExtraOptie loopt deze wel/niet door tot het einde van de maand. Zo bekijk je iedere maand wat je nodig hebt. Je betaalt dus nooit teveel.

Extra MB's. WiFi, Mobiel ServicePlus

Extra MB's en KPN WiFi

Kies voor extra MB's zodat je genoeg data hebt. Of kies voor een WiFi netwerk bij jou in de buurt als je geen MB-tegoed wilt gebruiken.

Extra Opties

Wil je echt alles uit je Blackberry halen? Kies dan voor de BlackBerryBundel. Dan heb je overal en wanneer je maar wilt toegang tot je e-mail. Wil je voordelig bellen in de grensstreek? Activeer dan de BuurlandBundel van KPN. 

Met KPN ToestelVeilig bescherm je persoonlijke gegevens op je telefoon of tablet. Met Mijn Vergadernummer start je supersnel een telefonische vergadering op.

ExtraOpties voor abonnementen afgesloten voor 30 juli 2012

Alle ExtraOpties zijn ook beschikbaar voor abonnementen die zijn afgesloten vóór 30 juli 2012, met uitzondering van ToestelVeilig.