Internet, bellen en sms'en in het buitenland

Buitenlandbundels van KPN

Met de Buitenlandbundels van KPN internet, bel en sms je voordelig in het buitenland. Dit is goedkoper dan roamen tegen het normale (lokale) tarief van het land waarin je bent.

KPN heeft Buitenlandbundels voor binnen de EU en Internetbundels voor de rest van de wereld. De EU Bundels bevatten MB's, minuten en sms'jes en kan je in verschillende groottes kopen. Internetbundels voor de Rest van de Wereld bevatten enkel MB’s en kan je voor een dag of een maand kopen.

De voordelen van een Buitenlandbundel

 • Internetten, bellen en sms'en in het buitenland tegen een vast bedrag
 • Geen onverwachte internetkosten: zodra je bundel op is, wordt je internet automatisch geblokkeerd, je kunt wel gewoon blijven bellen en sms’en tegen lokaal tarief (6,1 ct per minuut en 2,4 ct per sms)
 • Altijd een berichtje als je op 50%, 75% en 100% van je bundel zit
 • Je krijgt aan het eind van de bundel de keuze om een nieuwe bundel af te nemen
 • Gratis een nieuwe bundel aanzetten via SMS of MijnKPN app

  Hoe zet je een Buitenlandbundel aan en wat kost het?

  Je kunt de bundels altijd aanzetten als je een KPN Mobiel of Mobiel Internet abonnement hebt. De bundel gaat dan direct in en loopt tot de geldigheidsperiode is afgelopen of je units op zijn.

  De Buitenlandbundels activeer je gemakkelijk per SMS of via de MijnKPN app.
  Je ontvangt een bevestiging per SMS wanneer de bundel is geactiveerd.

  Naar de MijnKPN app

  Mobiel internet, bellen en sms’en binnen de EU

  SMS naar 1266

  EU Bundel 100
  100 MB/min/sms
  € 3,49
  EU Bundel 500
  500 MB/min/sms
  € 9,99
  EU Bundel 1000
  1000 MB/min/sms
  € 14,99

  Internet Rest van de Wereld

  SMS naar 1266

  Dagbundel
  4 MB
  € 5,00
  Maandbundel
  25 MB
  € 30,00

  Meer over KPN in het buitenland

  A Andorra
  B België, Bulgarije
  C Cyprus
  D Denemarken, Duitsland
  E Estland
  F Faeröer eilanden, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana
  G Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe
  H Hongarije
  I Ierland, IJsland, Italië
  K Kroatië
  L Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg
  M Marie-Galante, Martinique
  N Noorwegen
  O Oostenrijk
  P Polen, Portugal
  R la Réunion, Roemenië
  S Slovenië, Slowakije, Spanje
  T Tsjechië
  V Verenigd Koninkrijk
  Z Zweden, Zwitserland

  EU Bundels

  •                    Je kunt de bundel direct aanzetten. De bundel loopt tot de geldigheidsperiode is afgelopen of je units op zijn Een volgende bundel zet je zelf weer aan, je kunt een bundel zo vaak opnieuw aanzetten als je nodig hebt.

  •                    De EU bundels zijn een maand geldig en lopen 31 x 24 uur na het aanzetten. Je kunt de bundel direct gebruiken na ontvangst van de bevestigings-sms.

  •                    De EU bundels zijn stapelbaar. Dat wil zeggen dat je een nieuwe EU bundel kan aanschaffen voordat je oude EU bundel op of verlopen is.

  •                    Als alle units van je EU bundel verbruikt zijn, geldt Bescherming Internet Buitenland. Je hebt dus geen onverwachte internetkosten. Wil je verder internetten, dan kan je een nieuwe bundel aanzetten. Bescherming Internet Buitenland geldt niet voor bellen en sms’en. Je betaalt na verbruik van je bundel de geldende pay-go tarieven.

  •                    Overgebleven tegoed aan het einde van een periode vervalt.

  Rest van de Wereld bundel

  •                    Je kunt de bundel direct aanzetten. Na de periode stopt de bundel automatisch. Een volgende bundel zet je zelf weer aan, je hebt dus geen onverwachte kosten. Je kunt een bundel zo vaak opnieuw aanzetten als je nodig hebt.

  •                    De Dagbundel is 24 uur geldig vanaf het moment dat je de bundel hebt aangezet.

  •                    Zodra bij een Dagbundel de 24 uur voorbij is en je probeert weer MB’s te verbruiken in het buitenland krijg je automatisch de vraag of je een nieuwe bundel wilt.

  •                    De Maandbundels lopen 31 x 24 uur na het aanzetten. Je kunt de bundel direct gebruiken na ontvangst van de bevestigings-sms.

  •                    De Maandbundel stopt automatisch, zodra de MB’s zijn verbruikt of als de maand voorbij is. Wil je verder internetten dan kun je weer een nieuwe bundel aanzetten.

  •                    Overgebleven tegoed aan het einde van een periode vervalt.

  De Maand- en Dagbundels worden onafhankelijk van je tijdzone aangezet. Vanaf het tijdstip dat je een bundel aanzet vervalt de bundel op hetzelfde tijdstip één dag of 31 dagen later. De EU bundels zijn standaard 31 dagen geldig.  Roaming moet aangezet worden op je toestel, ook als je een internetbundel gebruikt. Kijk voor meer informatie op kpn.com/watisroaming.

  A Andorra
  B België, Bulgarije
  C Cyprus
  D Denemarken, Duitsland
  E Estland
  F Faeröer eilanden, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana
  G Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe
  H Hongarije
  I Ierland, IJsland, Italië
  K Kroatië
  L Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg
  M Marie-Galante, Martinique
  N Noorwegen
  O Oostenrijk
  P Polen, Portugal
  R la Réunion, Roemenië
  S Slovenië, Slowakije, Spanje
  T Tsjechië
  V Verenigd Koninkrijk
  Z Zweden, Zwitserland  De tarieven voor bellen en sms'en van en naar het buitenland en het gebruik van internet in het buitenland verschillen van de tarieven in Nederland.

  Hoeveel je hebt verbruikt kun je zien in de MijnKPN app. Gebruik van de app is gratis, ook in het buitenland. Op 50% en 75% van het verbruik van elke bundel ontvang je een verbruiks- sms. Op 100% van het verbruik ontvang je een sms dat de bundel volledig verbruikt is.

  Let op: bel en sms verkeer kan vertraagd worden verwerkt, waardoor het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date is, of je de verbruiks-sms met vertraging ontvangt.   Bel en sms verkeer in het buitenland kan vertraagd worden verwerkt, waardoor het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date is, of je de verbruiks-sms met vertraging ontvangt.   Zonder zorgen internetten in het buitenland? Met de (veiligheids)maatregelen van KPN ga je goed voorbereid op weg.