Snel, eenvoudig en betaalbaar telefonisch vergaderen met ConferenceCard

Voordelen ConferenceCard

  • Boek tijdwinst
  • Overleg snel en effectief
  • Bespaar reiskosten d.m.v. een conference call

Met de ConferenceCard vergader je telefonisch snel, effectief, eenvoudig en betaalbaar. Het opzetten van een conference call gaat zeer eenvoudig. Als thuiswerker mis je geen enkele vergadering meer vanuit je auto.

Aanvragen

Informatie over de ConferenceCard

Met de ConferenceCard bespaar je tijd en geld. De ConferenceCard is ideaal voor een telefonische vergadering, conference call of webconference. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je eigen virtuele vergaderruimte.

  • Plan snel en zonder tijdverlies een werkoverleg
  • Bespreek eenvoudig documenten en webpagina’s
  • Ideaal voor het nieuwe werken
  • Stel in een handomdraai een uitnodiging voor een conference call op en nodig deelnemers uit via e-mail of sms

De ConferenceCard is meer dan telefonisch vergaderen. Met Webconferencing deel je eenvoudig online bestanden zoals een PowerPointpresentatie of een Word-document. Het enige wat je nodig hebt is een pc met internetverbinding en Netviewer.

Online demonstratie
Wil je meer weten over de functionaliteiten van de Webconferencing-applicatie? Tijdens een gratis online demonstratie maak je kennis met de mogelijkheden. Neem contact op met de klantenservice: 0800-0403 (24/7 gratis bereikbaar).

Je betaalt voor de ConferenceCard in de eerste drie maanden slechts € 15,- /mnd. De minimale contractduur is 6 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Naast je maandelijkse abonnementskosten betaal je per deelnemer € 0,15 /min. Dit is exclusief de kosten voor het gebruik van je (mobiele) telefoon. Voor het gebruik van webconferencing worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe meer je telefonisch vergadert, hoe voordeliger het wordt. Vanaf 5 kaarten zijn aantrekkelijke volumekortingen op de gespreks- en abonnementskosten mogelijk.