Website laten maken met WebsiteCoach

Uw eigen website gemaakt door online experts

Een goede website is cruciaal voor online succes. Klanten moeten uw bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar moet u mee beginnen en hoe zet u een professionele website op? WebsiteCoach van KPN ontzorgt en neemt u het werk uit handen voor online succes. Kies nu een pakket en laat uw website maken door onze online experts.

Zet uw bedrijf online in de markt met een eigen website. De websitecoach staat klaar om u te helpen uw online doelen te bereiken. Ontdek de mogelijkheden van een mobielvriendelijke bedrijfswebsite, social media, eNieuwsbrief en meer.

Video: Ontdek WebsiteCoach

Een website laten maken was nog nooit zo eenvoudig

Volledige ontzorging

Benut de tijd en kennis van onze online experts optimaal terwijl u zich focust op uw onderneming. Een website laten maken was nog nooit zo eenvoudig.

Uw eigen en responsive website laten maken door uw WebsiteCoach

Eigen en responsive design

Onze designers geven uw website een uitstraling die echt bij uw merk past. Wij zorgen ervoor dat uw website op ieder formaat scherm goed getoond wordt.

Wisselen van ideeën met uw WebsiteCoach

Directe support

Vragen, wensen of ideeën uitwisselen met de websitecoach over uw website? Onze online experts staan voor u klaar en gaan direct voor u aan de slag.

De beste ranking en Google en Bing met zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

Altijd vindbaar voor uw doelgroep. Scoor de toppositie in zoekmachines zoals Google, door de ingebouwde functionaliteiten in uw website.

Kies uit verschillende pakketten waarmee u de inzet van uw WebsiteCoach kiest

Diverse pakketten

U hebt een ruime keuze uit 4 verschillende pakketten met een vast bedrag per maand. Zo kiest u hoe vaak en voor hoeveel pagina's u de websitecoach inzet. Eenmalige opstartkosten variëren van € 0,- tot € 949,- .

Uw website laten maken met innovatieve functionaliteiten

Functionaliteiten

Uw professionele website laten maken met innovatieve marktleidende functionaliteiten? U bepaalt eenvoudig met de websitecoach welke functionaliteiten toegepast worden.

Optimaal inzicht in het verkeer naar uw website

Analytics rapportage

Krijg duidelijk inzage in het verkeer naar uw website en het gedrag van uw bezoekers. Ontdek via welke zoekwoorden bezoekers uw website vinden. Elke 12 weken analyseert de websitecoach uw website en geeft u concreet advies over uw website.

Kies voor een gratis domeinnaam bij Websitecoach

Domeinnaam en hosting

Maak een goed begin aan uw online succes en kies een gratis domeinnaam voor uw website. Uw website wordt veilig gehost vanuit een KPN datacenter. Dit betekent dat uw website via een KPN server veilig in verbinding staat met internet.

Een volledig professionele website laten maken door uw websitecoach

Een volledig professionele website op maat

Met WebsiteCoach van KPN kunt u een website laten maken die aansluit op uw online behoeften en doelstellingen. U bespreekt met onze online experts hoe uw ideale website eruit komt te zien, met een ruime keuze uit (visuele) toepassingen en applicaties.

Laat uw digitale identiteit zien met uw eigen logo op uw website.
Zet uw telefoonnummer met tracking op uw website voor optimale klantcommunicatie. Hiermee volgt u de telefoongesprekken via het dashboard met speciale telefoonnummers.
Zet uw bedrijf professioneel in de markt met een e-mailadres dat gekoppeld is aan uw domeinnaam. Hiermee krijgt u een e-mailadres dat herkenbaar is voor uw klanten en partners. Bijvoorbeeld: info@uwbedrijfsnaam.nl
Zorg dat geïnteresseerde klanten u eenvoudig kunnen bellen en meet hoeveel telefoontjes uw website oplevert.
Onze digital copywriters onderzoeken de meeste gebruikte zoektermen die helpen om uw website optimaal vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Aan de hand van deze zoektermen wordt de content (inhoud) van uw website geoptimaliseerd.
Beheer contacten, verstuur berichten en meet de resultaten met uw e-mail marketing app.
U wordt eenvoudig gevonden op de kaart met een geïntegreerde Google map op uw website.
Verkoop online en beheer uw online zaken eenvoudig met krachtige transactie applicaties.
Stimuleer uw klanten contact op te nemen met een volledig op maat te maken formulier.
Haal meer uit uw online bezoek en verkopen door middel van geïntegreerde social media functionaliteiten zoals Facebook, Google Plus en Twitter.

Maak kennis met WebsiteCoach

WebsiteCoach bestaat in 4 verschillende varianten met ieder zijn unieke features.

Wat zeggen onze klanten

Het Voldendamsmuseum heeft een website laten maken door de KPN WebsiteCoach
'De service en begeleiding door de KPN websitecoach is heel klantgericht. We zijn zeer tevreden en hebben een prachtige website.'
Erik Molenaar, volendamsmuseum.nl
Krokodillensaus heeft een website laten maken door de KPN WebsiteCoach
'De manier waarop we geholpen zijn door de online experts is uniek te noemen. Alle beloftes worden waargemaakt door de websitecoach.'
Marty van de Loo, krokodillensaus.nl
Away Fashion heeft een website laten maken door de WebsiteCoach
'Onze wensen werden meteen begrepen en zorgvuldig uitgevoerd door de KPN websitecoach met een mooie website als resultaat.'
Anja Verbaan, away-fashion.nl

Uw bedrijf online in de markt

Laat uw professionele website maken door online experts met KPN WebsiteCoach.

Vraag advies aan