Laat uw website maken en beheren door onze expertsAls ondernemer hebt u veel voordeel bij een goede website en webshop. Hiermee informeert u uw klanten goed over uw bedrijf. Ook biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw producten of diensten online aan. Daarnaast gebruikt u uw website om vragen van uw klanten te beantwoorden. U verhoogt hiermee uw omzet en klanttevredenheid.

Met WebsiteCoach maken onze experts speciaal voor u een website en webshop op maat. Wij blijven deze website beheren en verbeteren voor maximaal resultaat. Elke 12 weken ontvangt u van ons een verslag van de resultaten. Dit verslag bespreken wij met u in een adviesgesprek waarna wij eventuele verbeteringen doorvoeren. Wij regelen uw zaken online, u hebt hier geen omkijken naar!

Ontdek WebsiteCoach

Voordelen van WebsiteCoach

Uw website op maat gemaakt


Uw website op maat

Wij maken speciaal voor u een website die perfect past bij uw bedrijf. Uw website ziet er net zo goed uit op een smartphone of tablet als op een laptop.

Regelmatig advies over uw website


Regelmatig advies

Elke 12 weken krijgt u van ons een rapport en een adviesgesprek. Wij bespreken hoe we uw website kunnen verbeteren. Er gaat niets live zonder uw goedkeuring.

Altijd support wanneer uw het wilt


Onbeperkte support

U kunt kostenloos zoveel vragen stellen, ideeën bespreken en wijzigingen laten doorvoeren als u maar wilt. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw website precies naar wens is.

Webwinkel voor het bestellen van uw producten


Webwinkel

Voeg een webwinkel toe aan uw website voor meer omzet. Met een webwinkel verkoopt u 24/7 uw producten of diensten online. Onze experts maken uw website zo goed mogelijk vindbaar in Google.

Wat kunt u verwachten van WebsiteCoach

Gratis deskundig advies

1. Wij leren uw bedrijf kennen

Gratis deskundig advies om mee te beginnen

Neem contact op met websitecoach voor vrijblijvend advies over hoe u uw online bedrijf kunt verbeteren.
Onze experts staan klaar om te bespreken wat een nieuwe website voor uw bedrijf betekent, of hoe u uw huidige site kunt verbeteren.

Vrijblijvende offerte

2. Vrijblijvende offerte

Alle feiten die u nodig hebt voordat wij beginnen

Uw websitecoach stuurt u een offerte op. Wij richten ons op het realiseren van online succes voor bedrijven tegen een eerlijke prijs en met onze eerste klas service.
Uw offerte bevat een overzicht van alles wat we voor u doen en de volledige kosten.

Het bouwen van uw digitale merk

3. Wij starten de bouw van uw merk

De dag dat u akkoord gaat met de offerte

Uw websitecoach gebruikt de Logo Styler tool om uit te vinden welke lettertypes, kleuren en stijlen u het meest aanspreken.
Onze ontwerpers beginnen direct hierna met het vormgeven van uw digitale merk.

Uw logo opties

4. Wij sturen u logo opties

Binnen 3 dagen

U ontvangt een mail met 2 conceptlogo’s. Wij bellen u voor uw websiteoverleg en horen graag welke optie uw voorkeur heeft. Als u al een bestaand logo hebt, is 1 van de conceptlogo’s een update van dit logo. Uw logo is schaalbaar is voor verschillende schermen.

Uw websiteoverleg

5. Uw websiteoverleg vindt plaats

Binnen 2 dagen

Uw websitecoach neemt contact met u op en helpt beslissen over welke pagina’s op uw site de meeste online klanten aantrekken en nieuwe aanvragen genereren.
Uw websitecoach stelt vragen over uw producten en diensten en bespreekt wat uw bedrijf uniek maakt.

Inhoud en design op maat

6. We creëren inhoud en design

Binnen 5 dagen

Onze designers and copywriters gebruiken alle informatie om de inhoud van uw website vorm te geven. Alles wat wij voor u maken is speciaal gericht op en gemaakt voor uw bedrijf. Wij sturen u 5 dagen van te voren een testlink naar uw nieuwe website.

7. Uw conceptwebsite is klaar!

Direct

Wij bespreken elke pagina van uw site met u om er zeker van te zijn dat deze helemaal is zoals u verwacht. Wij noteren al uw wijzigingsverzoeken en onze copywriters en ontwerpers gaan direct aan de slag met het verwerken van uw feedback.

Testen uw website

8. Wij doen een kwaliteitscheck

Na uw feedback

Wij doen strenge checks om vindbaarheid in Google, het design en de functionaliteit van uw website te controleren tegen de huidige web normen. Wanneer uw website is goed gekeurd, vragen wij u toestemming voor de lancering van uw nieuwe website.

Livegang van uw nieuwe website

9. We lanceren uw website!

Zodra u klaar bent

Gefeliciteerd! Uw nieuwe zakelijke website is live!
Wij nodigen u uit voor een groepstraining om te leren hoe u uw nieuwe website gebruikt. Wij helpen u de smartphone-app te installeren, zodat u uw site ook onderweg kunt beheren.

10. Uw onbeperkte ondersteuning begint

Zodra uw site live staat

De onbeperkte ondersteuning begint zodra uw website live is. Neem contact met ons op voor wijzigingen en toevoegingen aan uw website. U krijgt elke 12 weken een coachinggesprek om de resultaten van uw website te bespreken. Stel uw vragen aan de websitecoach. De websitecoach helpt u graag!

Een volledig professionele website laten maken door uw websitecoach

Een professionele website speciaal voor u

U vertelt ons hoe u uw website wilt hebben en wij maken deze speciaal voor u op maat. De website past perfect bij de uitstraling en doelstellingen van uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende mogelijkheden.

Als u al een logo hebt dan optimaliseren wij deze - als u dat wilt - voor online gebruik. Of wij ontwerpen een compleet nieuw logo voor uw bedrijf.
Plaats uw telefoonnummer op uw website zodat uw klanten u eenvoudig kunnen bereiken. Met de tracking functie volgt u de telefoongesprekken via een dashboard.
Vermeld uw professionele e-mailadres (info@uwbedrijf.nl) op uw website zodat uw klanten eenvoudig contact met u kunnen opnemen.
Uw klanten nemen met 1 klik op de knop eenvoudig contact met u op. U meet ook hoeveel telefoontjes er via uw website binnenkomen.
Onze experts zorgen ervoor dat uw website zo goed mogelijk gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Dit doen zij door de meest gebruikte relevante zoektermen te verwerken in uw website.
Klanten kunnen zich op de website aanmelden voor uw online nieuwsbrief. Gebruik de app om nieuwsberichten te versturen, uw contacten te beheren en de resultaten te meten.
Toon uw locatie op de website via Google Maps. Uw klanten vinden uw bedrijf of vestiging gemakkelijk dankzij de integratie met Google Maps.
Uw klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week online afspraken inplannen en bestellingen plaatsen via uw website.
Motiveer uw klanten contact met u op te nemen met een volledig op maat gemaakt contactformulier.
Verbind uw website met uw Facebook, Twitter en Google+ voor meer bezoek aan uw website en scoor hoger in Google. U bent ook lokaal beter vindbaar voor potentiële klanten.

Ontdek WebsiteCoach

Kies het pakket dat het beste bij uw wensen past.

Wat zeggen onze klanten

Het Voldendamsmuseum heeft een website laten maken door de KPN WebsiteCoach
'De service en begeleiding door de KPN websitecoach is heel klantgericht. We zijn zeer tevreden en hebben een prachtige website.'
Erik Molenaar, volendamsmuseum.nl
Krokodillensaus heeft een website laten maken door de KPN WebsiteCoach
'De manier waarop we geholpen zijn door de online experts is uniek te noemen. Alle beloftes worden waargemaakt door de websitecoach.'
Marty van de Loo, krokodillensaus.nl
Away Fashion heeft een website laten maken door de WebsiteCoach
'Onze wensen werden meteen begrepen en zorgvuldig uitgevoerd door de KPN websitecoach met een mooie website als resultaat.'
Anja Verbaan, away-fashion.nl

WebsiteCoach telefonisch bestellen?

Wij helpen u graag met advies op maat.

Bestel WebsiteCoach