Video conferencing

Beter zakendoen in een schonere wereld

Videoconferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. Het draagt bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Kortom, beter zakendoen in een schonere wereld. Dankzij snelle IP-verbindingen, nieuwe technologieën en nieuwe servicemodellen ligt videoconferencing voor organisaties van elke grootte, in alle sectoren binnen handbereik. Ook is Videoconferencing naadloos te integreren met (bestaande) UC oplossingen. De voordelen spreken voor zich. Videoconferencing bespaart kosten doordat het woon-werkverkeer beperkt en zakenreizen overbodig maakt. Medewerkers kunnen hun werktijd efficiënter indelen en werk en privé beter in balans brengen.

Neem contact met mij op

Online vergaderen in hoge kwaliteit

Goede communicatie en samenwerking is essentieel voor elke organisatie. KPN biedt Cloud Videoconferencing diensten voor iedere overleg- of vergadersituatie: zoals vergaderen met klanten of partners, samenwerken op afstand en overleg met collega’s. Het is het prettig om face to face te overleggen met klanten of collega's, zónder hiervoor te hoeven reizen. Cloud Videoconferencing is online videovergaderen (in hoge zakelijke kwaliteit) vanaf elk device – desktop, laptop, smartphone of tablet en in de vergaderruimte – waar je ook werkt.

De voordelen van Videoconferencing

Kostenbesparend

Geen tijd meer kwijt met reizen en agenda's gemakkelijker op elkaar afstemmen? Het kan met Video & Conferencing van KPN. Enorme tijd- en kostenbesparing.

Verhoogde productiviteit

Flexibiliteit en productiviteit van werknemers wordt vergroot doordat afspraken en vergaderingen sneller en gemakkelijker worden afgehandeld.

Video en conferencing

Lage instapkosten

Geen investeringen en speciale randapparatuur noodzakelijk.

Modules

Een samenwerking die intuïtief tot stand kan komen op het moment dat het nodig is. Met de juiste mensen, waar die zich op dat moment ook bevinden. Lukt het uw organisatie om de vaardigheden, expertise en creativiteit van uw mensen te verbinden?

Videoconferencing met Skype for Business

Met Skype for Business/Lync kunt u chatten met collega's en vergaderen via diverse spraak- video- en vergaderfuncties. Effectief overleggen, samen een scherm delen: Skype for Business werkt perfect.

Videoconferencing met Cisco HCS

Met Cisco Hosted Collaboration Service (HCS) van KPN zijn uw medewerkers beter bereikbaar, besparen ze tijd en delen zij eenvoudig informatie met elkaar. Op kantoor en daarbuiten. HCS is een voordelig pakket met telefonie, (video)conferencing, chat, presence en desktopsharing. U kunt op- en afschalen wanneer u wilt. U betaalt alleen voor medewerkers die gebruik maken van HCS.

E-book: De evolutie van video

Video maakt communiceren makkelijker en efficiënter, maar vooral echter. Alles en iedereen zit tegenwoordig in de cloud. Waarom eigenlijk? En is het een ontwikkeling of een trend? En waarom heeft de cloud zoveel meerwaarde voor video? Wilt u succesvol zijn met uw bedrijf dan moet u echt contact maken. Met klanten, partners, collega’s en andere stakeholders. Met videoconferencing brengt u iedereen in dezelfde vergaderruimte bij elkaar. Waar ter wereld die mensen zich ook bevinden.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail naar Talk & Vision van KPN.

Neem contact met mij op