Videoconferencing

Beter zakendoen in een schonere wereld

Videoconferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. Het draagt bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Kortom, beter zakendoen in een schonere wereld.

Dankzij snelle IP-verbindingen, nieuwe technologieën en nieuwe servicemodellen ligt videoconferencing voor organisaties van elke grootte binnen handbereik. Ook is videoconferencing naadloos te integreren met (bestaande) UC oplossingen.

Neem contact met mij op

Online vergaderen in hoge kwaliteit

Cloud Videoconferencing is online videovergaderen (in hoge zakelijke kwaliteit) vanaf elk device – desktop, laptop, smartphone of tablet – waar je ook werkt.

De voordelen van Videoconferencing

Kostenbesparend

Besparen op kosten en op tijd? Het kan met Video & Conferencing van KPN.

Verhoogde productiviteit

Flexibiliteit en productiviteit vergroten doordat vergaderingen sneller worden afgehandeld.

Video en conferencing

Lage instapkosten

Geen investeringen en speciale randapparatuur noodzakelijk.

Modules

Een samenwerking die intuïtief tot stand kan komen op het moment dat het nodig is. Met de juiste mensen, waar die zich op dat moment ook bevinden. Lukt het uw organisatie om de vaardigheden, expertise en creativiteit van uw mensen te verbinden?

Video conferencing

Videoconferencing met Skype for Business

Met Skype for Business/Lync kunt u chatten met collega's en vergaderen via diverse spraak-, video- en vergaderfuncties. Effectief overleggen was nog nooit zo eenvoudig.

Alles over video conferencing

Videoconferencing met Cisco HCS

Met Cisco Hosted Collaboration Service (HCS) van KPN zijn uw medewerkers beter bereikbaar, besparen ze tijd en delen zij eenvoudig informatie met elkaar. Op kantoor en daarbuiten.

E-book: De evolutie van video

Video maakt communiceren makkelijker en efficiënter, maar vooral echter. Alles en iedereen zit tegenwoordig in de cloud. Waarom eigenlijk? En is het een ontwikkeling of een trend? En waarom heeft de cloud zoveel meerwaarde voor video? Wilt u succesvol zijn met uw bedrijf dan moet u echt contact maken. Met klanten, partners, collega’s en andere stakeholders. Met videoconferencing brengt u iedereen in dezelfde vergaderruimte bij elkaar. Waar ter wereld die mensen zich ook bevinden.

Download het e-book

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Skype for Business en de cloud

Voor snel veranderende organisaties zoals TBI is het cruciaal om synergie in het IT-landschap te realiseren. Hiervoor zijn hybride oplossingen noodzakelijk.

Met de hybride Skype for Business-oplossing heeft TBI voor lange tijd de telefonie gewaarborgd op een manier die past bij het bedrijf: efficiënt en innovatief.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail naar Talk & Vision van KPN.

Neem contact met mij op