ISDN 1/2 stopt per 1 september 2019

Wij stoppen met de dienstverlening van het ISDN netwerk met ingang van 1 september 2019. Op die datum stoppen wij ook met het leveren van meervoudig PSTN telefoonaansluitingen.

Tot die tijd kunt u zonder problemen gebruikmaken van uw ISDN telefoonaansluiting en vertrouwen op onze service. Wij helpen u graag en bieden u de toekomstvaste oplossing die voor uw situatie het meest geschikt is.

ISDN uitfaseren

Welk alternatief past bij u?

Uitfasering ISDN 1/2

Bellen met Voice over IP (VoIP) via KPN ÉÉN

Wij bieden al geruime tijd een betrouwbaar alternatief voor ISDN: Bellen met Voice over IP. In de loop van de komende maanden zullen wij contact met u opnemen om u te helpen met uw overstap. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze overgang naar een van onze toekomstvaste abonnementen.

Advies op maat

Laat onderaan deze pagina, in de pop-up, uw telefoonnummer achter om direct teruggebeld te worden met persoonlijk advies. Of bezoek een KPN winkel.


VoIP en internet onder 1 dak met KPN ÉÉN

Combineer met KPN ÉÉN zelf de diensten die u nodig hebt voor uw bedrijf. U kiest de producten die u nodig hebt. Vervolgens krijgt u 1 flexibel contract waarmee u eenvoudig kunt op- en afschalen. Daarnaast komt u nooit meer voor verrassingen te staan met 1 factuur. Dat is wel zo eenvoudig en overzichtelijk.

Zakelijk VoIP-bellen toename 30% per jaar (blog)

De vooruitgang in vaste telefonie zijn altijd gaande: van analoog bellen naar ISDN, en van ISDN naar vast bellen over internet (VoIP). Uit recent onderzoek blijkt dat zakelijke VoIP-telefonie de komende jaren met gemiddeld 30% per jaar groeit.

Nu bijna iedereen de beschikking heeft over een krachtige internet verbinding, is de keuze voor VoIP ook logisch. Zeker voor bedrijven. 

Veelgestelde vragen

Het traditionele telefonienetwerk bereikt het einde van zijn levensduur. Daarom is besloten om de dienstverlening voor ISDN1/2 en PSTN MV per 1 september 2019 te beëindigen. Dit heeft geen impact op de dienstverlening van PSTN enkelvoudig en ISDN15-20-30.
Ja, de huidige service en kwaliteitsnormen worden gegarandeerd tot de genoemde beëindigingsdatum van 1 september 2019.

KPN gaat ISDN gebruikers tot 1 september 2019 verder helpen met KPN ÉÉN of Internet Thuis. Wij zullen u stap voor stap begeleiden naar een nieuwe oplossing.

Gebruikers van ISDN 1/2 hebben nog ruim 2 jaar de tijd om zich voor te bereiden op de end-of-life. De laatste klant wordt gemigreerd op de datum dat de dienstverlening stopt: 1 september 2019.

Wij adviseren u om communicatie af te wachten. Wij zullen u zo veel mogelijk ontzorgen en meenemen naar een nieuwe toekomstvaste oplossing.

Nee, ook andere aanbieders stoppen op 1 september 2019 met het aanbieden van ISDN. Daarna wordt het gehele ISDN-netwerk uitgezet.

Advies op maat?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.