TBI was op zoek naar een innovatieve shared service center oplossing met brede functionaliteiten voor de hele TBI groep. De ingeslagen weg biedt een hybride oplossing en sluit bovendien goed aan bij de visie van de organisatie.

TBI: Vooruitstrevend TBI gaat voor Skype for Business én cloud

Er is gekozen voor een hybride oplossing: een combinatie van een functioneel complete hosted Skype for Business-oplossing en de innovatiekracht van Microsofts Cloud PBX.

Klantcase TBI

Over TBI

'We willen zoveel mogelijk onze productivity tools naar de cloud verplaatsen'

- Dirk-Jan Langbroek, Directeur shared service center ICT -


TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Techniek, mensen en resultaat: daar draait het om!

TBI streeft naar een balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. De keuze voor Cloud PBX sluit hier uitstekend bij aan. ‘Met de hybride Skype for Business-oplossing hebben we voor lange tijd onze telefonie gewaarborgd op een manier die past bij ons bedrijf: efficiënt en innovatief’, aldus Langbroek. ‘Doordat de hele omgeving gemanaged wordt, hoeven wij ons geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

De ingeslagen weg biedt een hybride cloud-oplossing en sluit bovendien goed aan bij de visie van de organisatie: de toekomst is maakbaar.

Download

Meer informatie over het product

Skype for Business

Een platform waarmee uw medewerkers effectief werken en communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie

Meer informatie

Gerelateerde klantcases