I-bridge verwacht in de toekomst minder fysieke ruimte nodig te hebben. KPN werd gevraagd mee te denken over een efficiëntere manier van housing.

Randstad Groep Nederland: Minder meters, minder stroom, meer mogelijkheden

I-bridge is het ICT shared service center voor de Randstad Groep Nederland. Het bedrijf levert alle ICT-diensten voor onder meer de 700 vestigingen van Randstad, Tempo-Team en Yacht. Er werken 140 mensen bij I-bridge.

Over Randstad Groep Nederland

‘KPN denkt mee over een efficiëntere manier van housing’

- Rob van Wijk, ICT Director bij I-bridge -

‘We hebben al een jaar of vijf een contract lopen met KPN. Een deel van onze apparatuur hebben we in hun datacenter ondergebracht. Eind vorig jaar liep dat contract af. We zien in KPN een solide en betrouwbare partij die ons goed steunt in onze missie: betere ICT-dienstverlening aan onze eindgebruikers. Daarom hebben we besloten het contract te verlengen. Wél met de vraag om mee te denken over een efficiëntere manier van housing. We voorzien namelijk dat we in de toekomst met minder fysieke ruimte toekunnen. Ontwikkelingen als cloud computing en steeds snellere en kleinere apparatuur zorgen daarvoor.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

Binnen het datacenter van KPN is de vloeroppervlakte die I-bridge afneemt, flink in aantallen vierkante meters afgenomen. In plaats van twee suites is er nu nog maar één nodig. Met minder kosten, minder vloeroppervlakte en minder energie, verleent I-bridge nóg efficiëntere dienstverlening aan haar eindgebruikers.

Download

Gerelateerde klantcases