Medisch Trainingscentrum (MTC) Huizen is een praktijk voor oefen- en fysiotherapie met 3 vestigingen. Doordat het trainingscentrum meerdere disciplines binnen de fysiotherapie aanbiedt, bedienen ze een grotere doelgroep.

MTC Huizen: Soepele overstap naar de cloud met Office 365
Op afstand samenwerken en kennis overdragen zijn erg belangrijk voor MTC Huizen, mede door hun verschillende vestigingen. Daarom zocht MTC naar een simpele en gemakkelijk uit te breiden cloudoplossing voor een aantrekkelijke prijs én met Word en Excel in het pakket. Microsoft Office 365 Instap bevat alle vertrouwde Officeprogramma’s, zoals Word, Excel en Outlook. Ook zijn deze programma’s via de cloud toegankelijk én kunnen medewerkers samen aan 1 document werken, ongeacht het apparaat of hun locatie.


MTC Huizen Office 365

Over MTC Huizen

Han Raadsheer Office 365
‘Eigenlijk was Office 365 voor ons meteen perfect’

- Han Raadsheer, mede-eigenaar MTC Huizen -

‘MTC Huizen heeft 3 vestigingen. Onze 14 therapeuten helpen mensen met problemen aan hun bewegingsapparaat. MTC Huizen is door zorgverzekeraars aangewezen als zogeheten Pluspraktijk: een praktijk die zich kenmerkt door lef, innovatie, kwaliteit en maximale transparantie in hun werkwijze. Onze therapeuten werken op verschillende locaties en verwijzen onderling vaak patiënten door of overleggen op afstand met elkaar over een bepaalde case. Om dat te faciliteren, hadden we een onhandig softwareprogramma waarin alle patiëntendossiers zitten. Ook gebruikten we een verouderde versie van Outlook. Kortom: een samenraapsel van oplossingen.

Na een soepele overstap kunnen alle medewerkers van MTC Huizen dankzij Office 365 zorgeloos werken in de cloud. Vooral Outlook en OneDrive worden veelvuldig gebruikt. We kunnen nu veel eenvoudiger kennis delen, documenten terugvinden en op afstand samenwerken. Een ander groot voordeel van Office 365 is dat we eenvoudig extra licenties kunnen afnemen. Zo zijn we goed voorbereid op verdere groei. In Office 365 is alles heel eenduidig en overzichtelijk. De puinhoop is weg, zullen we maar zeggen!’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Download MTC Huizen Office 365


Het bedieningsgemak en de mogelijkheid om met meerdere medewerkers tegelijkertijd aan 1 document te kunnen werken, waren voor MTC huizen de reden om over te stappen naar de cloud. Meer weten? Download dan de klantcase voor meer informatie.

Download

Meer informatie over het product

Office 365

Met Office 365 altijd toegang tot uw bestanden, e-mail, agenda en Office pakket (via browser)

Meer informatie

Gerelateerde klantcases