De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. De KNVB richt zich op voetbal in de breedste zin van het woord.

KNVB: Overal online vergaderen voor medewerkers van de grootste sportbond
Voetbal is volkssport nummer één en de KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. De KNVB richt zich op voetbal in de breedste zin van het woord en werkt vanuit drie vestigingen: Zeist, Eindhoven en Zwolle. Met moderne online vergadertechnologie willen zij ervoor zorgen dat hun medewerkers vaker de auto laten staan.
KNVB - Skype for Business

Marcel Numan is Functioneel Applicatiebeheerder bij de KNVB
“Door digitaal te vergaderen besparen wij op reistijd en kosten”

- Marcel Numan is Functioneel Applicatiebeheerder bij de KNVB -

Over KNVB

Door de inzet van moderne communicatiesystemen zijn medewerkers van de KNVB niet meer genoodzaakt om fysiek in één ruimte te zitten en om productief te zijn. De KNVB maakt al enige tijd gebruik van Office 365 en hierdoor was de keuze voor ‘Skype for Business’ een vanzelfsprekende. KPN richtte vier Skype-rooms in op drie verschillende KNVB-locaties, verzorgde de integratie en trainde een aantal medewerkers. De KNVB realiseert een reistijdbesparing en CO₂-reductie, omdat medewerkers op afstand nu effectief en efficiënt kunnen communiceren en samenwerken.

Marcel: ‘We zijn erg tevreden over de beeld- en geluidskwaliteit. De kwaliteit is een belangrijke voorwaarde om gebruik te gaan maken van dit videoconferentie systeem. We zien dat collega’s hierdoor steeds meer gebruik maken van deze faciliteiten.

Gerelateerde klantcases