GETEMED Medizin- und Informationstechnik AG ontwikkelt en verkoopt medische producten voor cardiologische diagnoses en monitoring. Het product PhysioMem PM 100, een mobiel ECG-apparaat kan nu via het netwerk van KPN betrouwbaar data te delen.

GETEMED: Draadloze connectiviteit voor meer accurate diagnoses
KPN voorziet met haar IoT-connectiviteit van wereldwijde roaming SIM-kaarten voor gebruik in de GPRS-module van de PhysioMem PM 100, waardoor informatie over cardio-activiteit gedeeld kan worden.

Over GETEMED

‘De verbinding moest stabiel, betrouwbaar en altijd werken over de hele wereld’

- Tilo Borchardt, Branch Manager -

GETEMED Medizin- und Informationstechnik AG ontwikkelt, produceert en verkoopt medische producten voor cardiologische diagnostiek en ambulante monitoring. Voor de PhysioMem PM 100, een draagbaar ECG-apparaat voor hartbewaking, was GETEMED op zoek naar een betrouwbare draadloze netwerk om data te delen.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

In de drie jaar die KPN en GETEMED hebben samengewerkt, heeft Internet of Things-netwerk zich bewezen op het vlak van betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit.

Download

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde klantcases