Vliegclub Fryslân: Automatische vluchtregistratie vergemakkelijkt administratieve afhandeling

We ontvangen automatisch rapportages van de gemaakte vlieguren en geregistreerde piloten. De output staat niet ter discussie waardoor we snel en eerlijk kunnen factureren. Hiervoor hebben we nu een handig systeem: met één druk op de knop is de facturatie geregeld.

Over Vliegtuigclub Fryslân

Bij Vliegclub Fryslân houden ze van vliegen, vliegtuigen, het samenspel van natuur en techniek, kortom: van alles wat met de vliegsport te maken heeft. De leden en leerlingen beoefenen hun passie vanaf Vliegveld Drachten. Hier staan twee microlight vliegtuigen klaar om door de leden te worden gebruikt. Er kan naar hartenlust gevlogen worden door ervaren piloten maar ook door leerlingen die worden opgeleid om zelf te vliegen.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

De invoering van de Internet of Things-oplossing bij Vliegclub Fryslân heeft geresulteerd in een automatische registratie van het vliegtuiggebruik en gemaakte vliegtijden. Dit is van belang voor het opleidingstraject en de brevettering van piloten. Tegelijk voldoet de vliegclub hiermee aan wettelijke bepalingen en is de foutkans verkleind.

Download

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen