Vitens: Een betrouwbare ICT-dienstverlening en digitale innovaties maken het verschil

‘Vitens wil water voor mensen laten werken. Meer dan 1.400 mensen zorgen er voor dat er 24/7 betrouwbaar water uit de kraan komt. De drie belangrijkste strategische pijlers van Vitens zijn: Continuïteit, customer excellence en duurzame inzet van onze bronnen en infrastructuur.’ Vitens zocht naar een altijd betrouwbare en innovatieve ICT-partner met een geïntegreerde ICT-dienstverlening om waterlevering te allen tijde te kunnen borgen.


Klantcase Vitens

Over Vitens

'Vitens wil water voor mensen laten werken'

- Wolter Odding, Lid Directie Vitens -Vitens werkt 24/7 aan het winnen, zuiveren en leveren van water van hoge kwaliteit. ICT speelt een belangrijke rol in het gehele proces van bron tot kraan. Vitens zocht naar een altijd betrouwbare en innovatieve ICT-partner met een geïntegreerde ICT-dienstverlening om waterlevering te allen tijde te kunnen borgen.

Dankzij KPN bereikt Vitens haar doelstellingen en bespaart Vitens kosten. Medewerkers werken efficiënter samen en klanten genieten van een betere service én schoon drinkwater.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Vitens heeft met KPN één partner voor hosting, applicatiebeheer en connectiviteit. KPN verbindt Vitens met haar klanten waarbij digitale innovatie centraal staat. Medewerkers werken efficiënter samen en klanten genieten van een betere service én schoon drinkwater.

Download

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen