Vierdaagse Nijmegen: Betrouwbare communicatie dankzij KPN Event

Voor de veiligheid én de beleving van de wandelaars, supporters en bezoekers is betrouwbare communicatie van essentieel belang. KPN Event verzorgt al meer dan 10 jaar de tijdelijke technische infrastructuur voor de Vierdaagse en adviseert over digitale innovaties.

Klantcase Vierdaagse Nijmegen

Over Stichting 4DAAGSE

'We moeten voor de Vierdaagse enorm opschalen'

- Ardo van Kampen, Hoofd Kennis & Innovatie van Stichting 4DAAGSE -


‘De meldkamer is het kloppende hart van de Vierdaagse, daar komt alle informatie binnen en vindt de aansturing van de hele operatie van de Vierdaagse plaats. Met applicaties die wandelaars volgen verzamelen we data uit het veld en systemen volgen de drukte op het hele parcours. De informatie die we daaruit genereren geven we door aan onze partners, zoals de meldcommandant, de politie en de brandweer. Maar ook meteorologen verzamelen hier op postcodeniveau weerberichten die in- en extern gedeeld worden. Dankzij de betrouwbare verbindingen van KPN kunnen we rekenen op accurate realtime data waarmee we het evenement kunnen aansturen.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Dankzij de samenwerking met KPN Event kan de Vierdaagse vertrouwen op betrouwbare verbindingen, die van dag 1 t/m dag 4 feilloos werken.

Download

Meer informatie over het product

KPN Event

Hét loket voor tijdelijke ICT-voorzieningen voor evenementen.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen