Vebego: Slimme schoonmaakkar

Vebego zag dat er een trend in opkomst was met internet en ICT. Tegelijkertijd merkte het bedrijf op dat er steeds meer traditionele schoonmaakbedrijven zijn die hier niet de kennis voor in huis hebben. In samenwerking met de IoT Academy ontwikkelden ze binnen zes weken een smart schoonmaakkar.

Klantcase Vebego

Over Vebego

Vebego ontwikkelde Hago Next, waarbij medewerkers gestimuleerd worden om tijdens hun werk hun smartphone te gebruiken. Medewerkers worden aangemoedigd om te kijken naar het werk wat ze doen, dit op te nemen en belangrijke informatie door te geven aan andere teams binnen het bedrijf om zo de efficiĆ«ntie te analyseren. De klanten zijn ook in staat om hun mening te geven over het geleverde werk, wat de transparantie en service bevordert en ervoor zorgt dat klanten nog meer tevreden zijn.

Een ander bedrijf waar Vebego in heeft geĆÆnvesteerd is Alpheios, welke het reinigingsmiddel Vive op de markt heeft gebracht.  Ze ontwikkelden een duurzaam schoonmaakproduct en verbeterde het hele proces eromheen, om ervoor te zorgen dat schoon ook echt 'schoon' is. Vive producten zijn bekroond met het bekende 'Europees Ecolabel', die door de Europese Commissie wordt gegeven aan milieuvriendelijke en duurzame producten.

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen