Thebe: Veilige communicatie bevordert slagkracht en samenwerking van zorgprofessionals

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in West- en Midden-Brabant en biedt zorg in woonzorgcentra in de regio. Ter ondersteuning van zorgmedewerkers in hun werk bij de cliënt, zocht Thebe een veilige Instant Messaging dienstverlening voor hun onderlinge communicatie.

Klantcase Thebe

Over Thebe

'ICT moet bijdragen aan het succes van onze zorgprofessionals'

- Erwin van Boxtel, Informatiemanager bij Thebe -


‘Bij Thebe richten we ons op innovatie in brede zin. Digitale innovatie speelt daar een belangrijke rol bij. De uitdaging zit in het effectief inzetten van informatietechnologie, waarbij we onze zorgmedewerkers uitrusten met middelen om hun werk bij de cliënt optimaal te kunnen uitvoeren. ICT moet bijdragen aan het succes van onze zorgprofessionals, zodat zij een steuntje in de rug hebben om menslievende zorg te verlenen.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Zorg Messenger van KPN biedt Thebe informatieveiligheid, gebruiksgemak, kwaliteit van dienstverlening, eenvoudig beheer en innovatiemogelijkheden. Zorg Messenger vergroot de betrokkenheid, slagkracht en samenwerking van zorgprofessionals, zodat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.

Download

Meer informatie over het product

KPN Zorg Messenger

Stelt zorgprofessionals in staat om veilig te mailen en te chatten. Er zijn ook video mogelijkheden!

Meer informatie

Gerelateerde artikelen